Ειρήνη Καζαριάν: Μιλάει πρώτη φορά για το ροζ βίντεο
Η Ειρήνη Καζαριάν σε συνέντευξή της μίλησε για πρώτη φορά για το ροζ βίντεο που είχε βγει τη δημοσιότητα.

Η Ειρήνη Καζαριάν είναι η νικήτρια του περσινού κύκλου του Next Top Model. Το νεαρό μοντέλο λίγο μετά τη νίκη της ήρθε και πάλι στη δημοσιότητα με τη διαρροή ενός ροζ βίντεο που πολλοί υποστήριζαν ότι έδειχνε την Ειρήνη. Τότε, η νικήτρια του GNTM δεν πήρε θέση. Τώρα, όμως, έχει να πει κάτι γι αυτό το θέμα!

Η Ειρήνη Καζαριάν παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και μίλησε για πρώτη φορά για το ροζ βίντεο. Συγκεκριμένα δήλωσε:

“Αυτό ήταν το πρώτο «χτύπημα» της δημοσιότητας, η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ σκληρό, γιατί δεν είχα ζήσει έτσι, ήξερα ότι δεν ήμουν εγώ, εννοείται ότι δεν ήμουν εγώ, οπότε δεν το πήρα πολύ στα σοβαρά, έβαλα τους δικηγόρους μου να ασχοληθούν πάνω σε αυτό και απλά να το αφήσω να ξεχαστεί.

Δεν με νοιάζει τι λένε για μένα, έτσι είμαι εγώ, γενικά, έτσι έχω μεγαλώσει, οπότε δεν με απασχολούσε. Εφόσον δεν ήμουν εγώ, τελείωσε, το ξέχασα. Δεν μου έκανε καλό, όταν λένε κάτι κακό για σένα, θα σε φέρει σε δύσκολη θέση. Δεν ψάχνω την αναγνωρισιμότητα, όποιος με ξέρει, με ξέρει και θα με θυμάται.”

Όταν το εν λόγω βίντεο είχε βγει στη δημοσιότητα, η ίδια δεν είχε πάρει θέση και το είχε αφήσει να το χειριστούν οι δικηγόροι της. Η αδερφή της, ωστόσο, είχε βγει στα Μέσα και είχε διαψεύσει την εμπλοκή της Ειρήνης στις επίμαχες σκηνές.

Εκτός από το ροζ βίντεο, η νικήτρια του GNTM, έχει ακούσει πολλά και για τη συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση “Κούκλες”.

Δες ακόμα: Ειρήνη Καζαριάν: Η απάντησή της στους επικριτές της που μας εξέπληξε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;