Room Service, Πλιζ: Διακόπηκαν ξαφνικά τα γυρίσματα της νέας σειράς
Τα γυρίσματα της νέας σειράς του Αλέξανδρου Ρήγα, "Room Service, Πλιζ", διακόπηκαν.

Το “Room Service, Πλιζ” είναι η νέα και ανανεωμένη εκδοχή της σειράς “Κόκκινο Δωμάτιο”. Πάλι φέρει την υπογραφή  του Αλέξανδρου Ρήγα και έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα για να βγει στον αέρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου “Στη Φωλιά των ΚουΚου”, τα γυρίσματα της κωμικής σειράς έχουν σταματήσει.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος από το ρεπορτάζ του:

“Τα προβλήματα της παραγωγής είναι πιο σύνθετα απ’ όσο είχαμε αναφέρει. Παράλληλα, υπάρχει ένα πρόγραμμα γυρισμάτων. Δηλαδή, έχει κλείσει ο Αλέξανδρος Ρήγας κάποιους γκεστ σταρ, οι οποίοι αφού αλλάζουν τα γυρίσματα, το χρονοδιάγραμμά τους έχει αλλάξει. Για παράδειγμα, αν Κρατερέ σε είχε κλείσει για το δεύτερο επεισόδιο και σου έλεγε ότι αντί να γίνει τον Σεπτέμβρη το γύρισμα θα γίνει τελικά μέσα Οκτωβρίου, ενώ εσύ έχεις την πρεμιέρα στο θέατρο Ζήνα, φαντάζομαι ότι δεν θα μπορούσες να είσαι εκεί.

Αφού το χρονοδιάγραμμα δεν μπορεί να τηρηθεί. Το πιο ευνοϊκό σενάριο μέχρι στιγμής είναι η κωμική σειρά να κάνει πρεμιέρα τέλος Οκτωβρίου ή σε περίπτωση καθυστερήσει κι άλλο να κάνει πρεμιέρα αρχές του νέου έτους ώστε να αναμετρηθεί με τα καινούργια προγράμματα της σεζόν.”

Η νέα κωμική σειρά θα προβάλλεται στο ΣΚΑΪ, και θα θυμίζει το “Κόκκινο δωμάτιο”. Ωστόσο, δε θα είναι συνέχεια της επιτυχημένης σειράς του Mega.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή “Στη Φωλιά των ΚουΚου”!

Δες επίσης: Room Service, Πλιζ: Η νέα εκδοχή της σειράς «Το Κόκκινο Δωμάτιο» έρχεται και κυκλοφόρησε το πρώτο της τρέιλερ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;