Μητσοτάκης: Το 2023 οι ομογενείς θα ψηφίζουν από τον τόπο διαμονής τους

Από neolaia.gr Team 26 Σεπτεμβρίου 2019

Η προαναγγελία του πρωθυπουργού από την Αστόρια

Στη συγκέντρωση ομογενών στην Αστόρια μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προαναγγέλοντας ψήφο για τους ομογενείς από τον τόπο διαμονής τους το 2023 και  κάνοντας λόγο για μια νέα ελληνική κανονικότητα.

«Αισθάνομαι ένας από εσάς και θέλω να με αισθάνεσθε κι εσείς δικό σας άνθρωπο», είπε ο ίδιος στο ξεκίνημα της ομιλίας του στην Αστόρια το χτεσινό βράδυ και συνέχισε αναφέροντας τα εξής:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω που ήσασταν, είστε, και θα είστε δίπλα στην πατρίδα» είπε ο ίδιος σε όσους παρευρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο Πολιτιστικό Κέντρο Πέτρος Πατρίδης. «Θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί πάντα βάζετε το συμφέρον της πατρίδας πάνω από κόμματα».

«Η ψήφος σας θα προσμετράται κανονικά. Το 2023 επιτέλους θα ψηφίσετε από το μόνιμο τόπο διαμονής σας»[..] «Θα νομοθετήσουμε την επιστολική ψήφο με βάση τους υφιστάμενους εκλογικούς καταλόγους».

Τέλος, κλείνοντας την ομιλία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια σύντομη προσωπική αναφορά, απευθυνόμενος στους Έλληνες της Αστόρια, λέγοντας ότι: «Νιώθω μεγάλη χαρά και συγκίνηση που έχω τη δυνατότητα να σας επισκεφθώ ως πρωθυπουργός εδώ στην Αστόρια, που χτυπά η καρδιά της Ελλάδας.»[…] «Γνωρίζω ότι κάνατε την Αμερική το νέο σας σπίτι αλλά ένα μεγάλο μέρος της καρδιάς σας είναι πίσω στην πατρίδα. Και κάθε φορά που κοιτάζει κανείς τη γαλανόλευκη μακριά από την Ελλάδα ξέρω ότι το γαλάζιο της είναι πιο έντονο».

Δείτε ακόμα: Αντικαπνιστικός νόμος: Οι απαγορεύσεις και τα πρόστιμα

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486