Διάσημη YouTuber
Μία YouTuber κατηγορεί τη Σαντορίνη και την Ελλάδα και προκαλεί έντονες αντιδράσεις στο διαδίκτυο.

Και εκεί που καθόμουν και χάζευα στο YouTube για να περάσει η ώρα, έπεσα πάνω σε ένα βιντεάκι μίας διάσημης YouTuber που κατακρίνει την Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Σαντορίνη. Μετά το τέλος τους βίντεο, και όντας σοκαρισμένος, είπα να διαβάσω και τα σχόλια. Και δεν μπορείς να φανταστείς τις συμβαίνει εκεί!

Ας πάρουμε τα πράγματα, όμως, από την αρχή για να τα καταλάβεις καλύτερα. Τα τελευταία 24ωρα μία διάσημη Αμερικανίδα YouTuber, η Haley Pham, έχει γίνει το απόλυτο “αρνητικό” trend, αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον όρο αυτό. Η κοπέλα ανέβασε στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube ένα βίντεο που κράζει την Ελλάδα και τη Σαντορίνη και έχει δεχτεί ένα καταιγισμό από επικρίσεις!

Στο εκτενέστατο βίντεο που πόσταρε πριν από 4 μέρες η 18χρονη Ηaley Pham, περιγράφει ότι ξόδεψε πάνω 10.000 δολάρια σε ένα ταξίδι που πραγματοποίησε πρόσφατα στην Ιταλία και την Ελλάδα, εξαιτίας λαθών που έκανε η ίδια με τις κρατήσεις των αεροπορικών εισιτηρίων και των ξενοδοχείων. Παρόλο που μιλάει και για τις αλλεπάλληλες γκάφες που έκανε με τον προγραμματισμό του ταξιδιού της, η νεαρή YouTuber δε σταματάει εκεί. Μιλάει και για τις “δραματικές” τρεις εβδομάδες που πέρασε στην χώρα μας. Μάλιστα, τόνισε ότι λόγω της οικονομικής κρίσης δεν περνάς καλά.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο της λέει:

“Σας συνιστώ έντονα να μην πάτε στην Ελλάδα. Όχι μόνο ζορίζονται οικονομικά, μαζί και η κυβέρνησή τους, αλλά γενικά δεν περνάς ωραία.

Δεν έχει τίποτα να κάνεις εκεί, δεν υπάρχει παραλία, είναι απλά ένας γκρεμός.”

Η 18χρονη YouTuber προσθέτει ότι ενοχλήθηκε από τον πολύ κόσμο που έχει στα σοκάκια και δεν σου επιτρέπει να ψωνίσεις ελεύθερα. Άκου εκεί πράγματα! Ενώ, προσθέτει ότι τα τοπία εκτός της Χώρας της Σαντορίνης είναι απλά επίπεδα και καθόλου όμορφα. Όπως εξηγεί στο βίντεό της, από αυτά που είχε δει μέσω Instagram (βλέπεις που είναι το πρόβλημα), περίμενε κάτι τελείως διαφορετικό.

Μετά τα χίλια αρνητικά που βρήκε στη Σαντορίνη, η Pham συνεχίζει την κριτική του ταξιδιού της λέγοντας ότι, όταν επέστρεψε στην πατρίδα της, ταλαιπωρήθηκε από διάρροια και ένα σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα. Εξηγεί ότι παρουσίασε ορισμένα άκρως επώδυνα έλκη στα γεννητικά της όργανα.

Αυτό το περιστατικό την έκανε να “οργιστεί με τον Θεό” γιατί “ως παρθένα” δεν της αξίζει να αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα. Μάλιστα, αυτή τη δήλωσή της συγκέντρωσε ακόμη περισσότερα αρνητικά σχόλια.

Συγκεκριμένα, η 18χρονη είπε στο βίντεό της:

“Περιμένω να κάνω σεξ μετά τον γάμο και, παρ’ όλα αυτά το αιδοίο μου τιμωρείται; Γιατί να μου τύχει εμένα αυτό;”

Όλο αυτό το κατηγορώ της Haley Pham είχε ως αποτέλεσμα πολλοί από τους subscribers της να οργιστούν και να σταματήσουν να την ακολουθούν. Πολλοί άφησαν διάφορα μηνύματα κάτω από τη βίντεο, αλλά και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου το όνομά της έγινε trend. Ένας χρήστης έγραψε:

“Έκανε ένα ολόκληρο βίντεο 30 λεπτών λέγοντας ότι δεν πρέπει κανείς να πάει στην Ελλάδα λόγω της οικονομίας της και έπειτα υπονοώντας ότι τα κορίτσια που είναι σεξουαλικά ενεργά αξίζουν να αρρωστήσουν περισσότερο από την ίδια, μια παρθένα.”

Ενώ, άλλοι χρήστες της χαρακτήρισαν ως “αδαή”, “κακομαθημένη” και “ανόητη”. Άλλοι τόσοι υποστήριξαν τη Σαντορίνη και τις ομορφιές της Ελλάδας και τις είπαν ότι δεν πρέπει να παραμυθιάζεται από τις φωτογραφίες στο Instagram και ότι πρέπει να ψάχνει καλύτερα για τα μέρη που θέλει να επισκεφτεί.

Δες το σχετικό βίντεο και μερικές αντιδράσεις από τους χρήστες!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες επίσης: «Ό,τι πολυτιμότερο έχει» η Χρύσα Κατσαρίνη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;