28χρονη στην Αργεντινή καταδικάστηκε γιατί έκοψε το πέος του εραστή της με κλαδευτήρι
13 χρόνια κάθειρξη είναι η ποινή για την 28χρονη αρχιτεκτόνισσα, Μπρέντα Μπαρατίνι

Νεαρή γυναίκα καταδικάστηκε, χθες Τετάρτη 25/09, από δικαστήριο της Κόρντομπα στην Αργεντινή, σε 13 χρόνια κάθειρξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς έκοψε με κλαδευτήρι το πέος του εραστή της.

Πρόκειται για την 28χρονη αρχιτεκτόνισσα Μπρέντα Μπαρατίνι, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, τελικά κρίθηκε ένοχη ομόφωνα από τους ενόρκους, ενώ η ίδια δήλωσε τα εξής, λίγο πριν ανακοινωθεί η απόφαση των ενόρκων.

«Λυπάμαι πραγματικά για αυτό που έκανα, δεν ήθελα ποτέ να σκοτώσω κανέναν. Ζητούσα δικαιοσύνη. Κατέστρεψα τη ζωή μου, θέλω να επιστρέψω στην κανονική ζωή μου».

Κατά τη διάρκεια της δίκης, η 28χρονη από την Αργεντινή παραδέχθηκε ότι ήθελε να επιτεθεί στον σύντροφό της, όχι, όμως, να τον σκοτώσει και, σύμφωνα με την ίδια, ο λόγος ήταν επειδή «της συμπεριφερόταν σαν τρόπαιο» και έδειχνε βίντεο από προσωπικές τους στιγμές στους φίλους του.

Ο δικηγόρος της κοπέλας, Ιβάν Σιρόνι, δήλωσε ότι θα ασκήσει έφεση, αναφέροντας ότι: «Σε όλη την ιστορία της δικαιοσύνης της Αργεντινής δεν έχει υπάρξει καταδίκη για απόπειρα ανθρωποκτονίας εξαιτίας ενός τραυματισμού στο πέος».

Ο 42χρονος Σέρτζιο Φ., εξήγησε στη διάρκεια κατάθεσής του ότι η Μπαρατίνι τον παγίδεψε στις 25 Νοεμβρίου 2017 και στο πλαίσιο ερωτικού παιχνιδιού, του έκλεισε τα μάτια και στη συνέχεια τον τραυμάτισε στο πέος με ένα κλαδευτήρι. Ο ίδιος κατάφερε να φύγει από το διαμέρισμά της, παρά τη σοβαρή αιμορραγία που είχε, με τη βοήθεια των γειτόνων που άκουσαν τις φωνές του.

Ο άνδρας, που ήταν παντρεμένος, χρειάστηκε να υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις για την αποκατάσταση του πέους του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;