GNTM 2 - Αφροδίτη Μπάρμπα: Η ζωή της στο
Η 26χρονη καλλονή που είχε μιλήσει στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για το πώς απέδρασε από το παλάτι του σεΐχη συζύγου της

Η Αφροδίτη Μπάρμπα εμφανίστηκε στη χτεσινή audition του Greece’s Next Top Model μαζί με τη μητέρα της, όπου και έκλεψαν αμφότερες τις εντυπώσεις των κριτών. Η 26χρονη Αφροδίτη απέσπασε θετικά σχόλια και κατέκτησε τελικά μια θέση στο πολυπόθητο bootcamp.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, έχει μια 5χρονη κόρη, αλλά δε ζει με τον πατέρα του παιδιού της, ενώ το 2011 η Αφροδίτη Μπάρμπα κέρδισε τον τίτλο “Miss Playboy” και κάποια στιγμή στη ζωή της, ερωτεύτηκε έναν σεΐχη και απέκτησε μαζί του ένα κοριτσάκι.

Η ίδια, έναν χρόνο πριν, είχε μιλήσει στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για τη δύσκολη ιστορία που έζησε στο πλάι του σεΐχη συζύγου της, σε “χρυσό κλουβί”.

«Ήταν πολύ γοητευτικός. Ο γάμος με τον σεΐχη έγινε στις Μαλδίβες. Ακούγεται ονειρικό αλλά δεν είναι. Με ζήτησε σύντομα σε γάμο. Έμεινα άμεσα έγκυος. Ο γάμος έγινε χρόνια μετά το παιδί. Το παιδί συνέβη. Ο σύντροφός μου είναι από το Ντουμπάι αλλά γεννημένος στο Λονδίνο. Είναι βρετανός υπήκοος. Στην εγκυμοσύνη μου άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά.

Μου πρόσφερε τα πάντα αλλά ζούσα σε μικρό κλουβί. Ήμουν καλυμμένη όλη όταν κυκλοφορούσα. Ήταν δύσκολο να βγω έξω μόνη μου. Δεν είχα φίλους, δεν ειχα τίποτα. Η μόνη μου παρέα ήταν το προσωπικό.

Μου έκανε ψυχολογικό πόλεμο, δεν ήμουν ευτυχισμένη… Γίνονταν κάποια σκηνικά μέσα στο σπίτι. Εξαφανιζόταν για αρκετές μέρες και ήμουν μόνη μου με παιδί. Με μείωνε σαν γυναίκα, μου μιλούσε άσχημα, δεν έδινε σημασία ούτε σε εμένα, ούτε στο παιδί, δεν άφηνε χρήματα. Υπήρξαν μέρες που δεν είχα να δώσω στο παιδί μου γάλα. Μια μέρα που είχαμε τσακωθεί και είχε φύγει από το σπίτι. Μου είχε πει να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα.

Είχα βγάλει τα εισιτήρια της επιστροφής, αλλά μας είχε κλειδώσει μέσα στο δωμάτιο. Εγώ σκαρφάλωνα σ’ ένα μικρό μπαλκόνι και τα έβγαζα από εκεί. Με βοήθησε μια κοπέλα που είχαμε από την Ελλάδα και έπρεπε να φύγει μαζί μας. Το πρωί φύγαμε…» είχε εξομολογηθεί, μεταξύ άλλων, η Αφροδίτη Μπάρμπα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δείτε ακόμα: Next Top Model 2: Η φίλη της Μέγκι Ndrio ενθουσίασε τους κριτές

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 1