73 θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν σε Δήμους της χώρας
Δείτε αναλυτικά!

Νέες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν σε δήμους της χώρας, μέσα από προκηρύξεις που δημοσιεύτηκαν. Οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια από τις θέσεις, υποβάλλοντας την αίτησή τους, αφού ακολουθήσουν τις οδηγίες της αντίστοιχης προκήρυξης.

Ειδικότερα:

64 θέσεις εργασίας – Δήμος Αγίας Βαρβάρας

Ανακοινώνεται η πρόσληψη εκπαιδευτικού – καλλιτεχνικού προσωπικού στα πολιτιστικά τµήµατα (∆ηµοτικό Ωδείο Αγίας Βαρβάρας, Ανώτερη Σχολή ∆ραµατικής Τέχνης Αγίας Βαρβάρας, Σχολή Κλασικού & Σύγχρονου Χορού, Εικαστικό Εργαστήρι, Τµήµα Παραδοσιακών Χορών), µε σύµβαση εργασίας ορισµένου χρόνου ωροµίσθιας εκ περιτροπής απασχόλησης για την εκπαιδευτική περίοδο 2019-2020, συνολικού αριθµού εξήντα τεσσάρων (64) ατόµων.

Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής µε ειδίκευση στη ΡΥΘΜΙΚΗ και εµπειρία σε οµαδικά προγράµµατα Αεροβικής Γυµναστικής.

Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής µε ειδίκευση στην Ξιφασκία

Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής µε ειδίκευση στo Μαζικό Λαϊκό Αθλητισµό ή του κύκλου Ευρωστία και Υγεία Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής µε ειδίκευση στo Ποδόσφαιρο

Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής µε εµπειρία σε οµαδικά προγράµµατα αεροβικής γυµναστικής και πρόσθετα προσόντα στα αντικείµενα TRX, BOSU, YOGA, PILATES

∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόµενοι Π.Φ.Α που επιθυµούν να απασχοληθούν στα Π.Α.γ.Ο., υποβάλλουν αίτηση στο φορέα υλοποίησης, η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται από:

(1) Βιογραφικό σηµείωµα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα Προγράµµατα Μαζικού Αθλητισµού της ΓΓΑ (µήνες απασχόλησης-µηνιαίες ώρες απασχόλησης), στην επιµόρφωση µέσω σεµιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή µεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λπ.
(2) Αίτηση στην οποία δηλώνουν:

i. εάν εργάστηκαν την προηγούµενη περίοδο στα προγράµµατα, σε ποιο πρόγραµµα, σε ποιο δήµο ή άλλο φορέα και εάν επιθυµούν να εργαστούν µε τις ίδιες προϋποθέσεις.
ii. να δηλώσουν ιεραρχικά σε ποια προγράµµατα επιθυµούν να εργαστούν
iii. να δηλώσουν ιεραρχικά σε ποιο δήµο ή άλλο φορέα επιθυµούν να εργαστούν.

Η αίτηση επέχει θέση Υπεύθυνης ∆ήλωσης του άρθρου 8 του Ν. 1599/86 και η ανακρίβεια των δηλουµένων επιφέρει τις προβλεπόµενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις και µέτρα.

(3) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σηµείωµα είναι αληθή.
(4) Φωτοτυπία πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, µεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώµατος ή ισότιµου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής. Εάν το πτυχίο αποκτήθηκε στην αλλοδαπή απαιτείται αντίγραφο πράξης του ∆ΙΚΑΤΣΑ ή του πιστοποιητικού αναγνώρισης του ∆ΟΑΤΑΠ.
(5) Φωτοτυπία της αστυνοµικής ταυτότητας.
(6) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
(7) Βεβαίωση του ∆ήµου περί µόνιµης κατοικίας.
(8) Βεβαίωση του ΟΑΕ∆ ότι είναι άνεργος.
(9) Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία : Βεβαίωση Φορέα όπου θα αναγράφεται µόνο η προϋπηρεσία στα Προγράµµατα Μαζικού Αθλητισµού της ΓΓΑ (µήνες απασχόλησης-µηνιαίες ώρες απασχόλησης), βεβαίωση ΓΓΑ όπου θα αναγράφεται η προϋπηρεσία στα Προγράµµατα Μαζικού Αθλητισµού της ΓΓΑ (µήνες απασχόλησης-µηνιαίες ώρες απασχόλησης). Μόνο οι παραπάνω βεβαιώσεις θα λαµβάνονται υπόψη για τον υπολογισµό των µορίων προϋπηρεσίας.
(10) Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου , του τέκνου πολύτεκνης οικογένειας, του γονέα µονογονεϊκής οικογένειας, σύµφωνα µε την ισχύουσα νοµοθεσία.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ 

Η ανάρτηση της ανακοίνωσης πρόσληψης προσωπικού γίνεται στα γραφεία της ∆ηµοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης, οδός Σίφνου και Αγίου Γεωργίου και στην Ιστοσελίδα του ∆ήµου Αγίας Βαρβάρας (www.agiavarvara.gr) ενώ η δηµοσίευση της παρούσας γίνεται σε δύο ηµερήσιες εφηµερίδες.

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους κατά τις εργάσιµες ηµέρες και από ώρα 10.00 έως 14.00, στα γραφεία της ∆ηµοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης, οδός Σίφνου και Αγίου Γεωργίου, εντός δέκα (10) ηµερολογιακών ηµερών, από την εποµένη δηµοσίευσης της παρούσας

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη

Προκήρυξη

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
37'
0 - 0
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;