ΚΕΑ Σεπτεμβρίου 2019: Πότε θα πληρωθούν οι δικαιούχοι;

Από neolaia.gr Team 23 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΕΑ Σεπτεμβρίου 2019: Δείτε αναλυτικά!

Πλησιάζουν οι ημερομηνίες πληρωμής πολλών επιδομάτων, μεταξύ των οποίων είναι και το ΚΕΑ Σεπτεμβρίου 2019 (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης).

ΚΕΑ Σεπτεμβρίου 2019: Δείτε αναλυτικά

Το ΚΕΑ Σεπτεμβρίου 2019 αναμένεται να καταβληθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων του προς το τέλος του μήνα που διανύουμε και συγκεκριμένα, αυτή την Παρασκευή στις 27 Σεπτεμβρίου από τον αρμόδιο φορέα, ΟΠΕΚΑ.

Το ΚΕΑ Σεπτεμβρίου θα πιστωθεί στους λογαριασμούς και την προπληρωμένη κάρτα των δικαιούχων από τον ΟΠΕΚΑ για εκείνες τις αιτήσεις που εγκρίθηκαν μέχρι 31 Αυγούστου 2019, ενώ οι δικαιούχοι θα μπορούν να πάνε στα ATM για να σηκώσουν τα χρήματα ήδη από τις 26 Σεπτεμβρίου, ημέρα Πέμπτη το απόγευμα.

Όπως και κάθε άλλη φορά, η πληρωμή του ΚΕΑ Σεπτεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στον λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Σημειώνουμε ότι η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) παραμένει ακόμα ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Δείτε κι αυτό: Νέες θέσεις ανακοινώθηκαν στο Δημόσιο – Δείτε τις ειδικότητες!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486