Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Νέα Σελήνη στον Ζυγό - 28 Σεπτεμβρίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα επιθυμήσετε να αποκτήσετε αυτή την εποχή, την δύναμη και την εξουσία.

Βιώνετε την κατάλληλη περίοδο όπου η γοητεία της εξουσίας θα σας συναρπάσει σε τέτοιο βαθμό, ώστε να δώσετε όλο τον εαυτό σας για να ανέλθετε σ’ αυτή.

Ασκείτε κι εσείς, εξ ίσου μία έλξη και πολλοί θα μαγνητίζονται από την παρουσία σας. Αλλά, παρά την εξωτερική συναινετική σας διάθεση, εκείνο που θα προέχει, είναι η καθιέρωσή σας.

Να προσέχετε, αν είστε ένα άτομο διακεκριμένο, καθώς ίσως σας πλησιάζουν για τη θέση σας ή υπερβάλλετε και θα φανείτε με τονισμένο το «εγώ σας».

Η γοητεία σας μπορεί να γίνει εμπόδιο στην προσωπική σας ευτυχία. Η δύναμη δεν συνάγει με το πραγματικό συναίσθημα.

Η ανάγκη για να κατακτήσετε μία θέση κοινωνική, απαιτεί να κάνετε την προσπάθεια αυτόνομα, επιβάλλοντας την παρουσία σας και τις απόψεις σας στους συνεργάτες σας.

Διατηρώντας ήπιους τόνους στην επικοινωνία, θα προσγειωθείτε στις πραγματικές ανάγκες της εποχής.

ΛΕΩΝ

Θα σας έλκει η ομορφιά της ζωής, η ελευθερία και η αναζήτηση. Η ερωτική σας διάθεση και οι ενστικτώδεις ανάγκες σας γίνονται μία φιλοσοφία ζωής, ένα δόγμα, μία τελετουργία.

Αν είστε μέσα σε μία φιλοσοφική κίνηση, προσέχετε τις αντιδράσεις, καθώς θα φανείτε αρκετά εκκεντρικοί ή καινοτόμοι και μπορεί να ενοχλήσετε το περιβάλλον σας.

Αν κατέχετε μία θέση σε ανάλογο χώρο, τότε ενδέχεται η γοητεία της εξουσίας να σας ωθήσει να ασκήσετε την δύναμή σας πάνω σε άλλους, ιδιαίτερα σε ιδεολογικό επίπεδο.

Μία ξαφνική έλξη για ένα άτομο, μπορεί να σας παρακινήσει να ξεφύγετε από τα δεδομένα σας. Αλλά θα ήταν καλό να γνωρίζετε πως πρέπει να αντιμετωπιστεί περισσότερο σαν περιπέτεια, παρά σαν σχέση διαρκείας.

Η ανάγκη για να γίνει μία ουσιαστική πρόοδος στη δουλειά σας, απαιτεί άνοιγμα ορίζοντα, ίσως και γνώσης, με ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητα.

Το άγχος για τα οικονομικά ζητήματα εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά με υπομονή και πειθαρχία στην διαχείριση του χρήματος, θα αντεπεξέλθετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρά την συντηρητική σας φύση και την λιτότητα που σας διακρίνει, είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα, να σας έλκει κάθε τι το υλικό, αν είναι ωραίο ή εντυπωσιακό. Προσέχετε λοιπόν τις δαπάνες, οι οποίες μπορεί να υπερβαίνουν τις δυνατότητές σας.

Το ενδιαφέρον για αξίες που δεν είναι επιφανειακές, μπορεί να γίνει αιτία για δυσαρέσκεια με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν . Θα τους φανείτε προφανώς εκκεντρικοί ή με απόψεις που προκαλούν έντονες αντιδράσεις.

Νοιώσετε τις σχέσεις σας χωρίς την απαίτηση του απόλυτου. Τολμήστε την αλλαγή!

Η αγχώδης φύση σας μπορεί να φέρει δυσκολίες με ανθρώπους που δεν αντέχουν την πίεση που τους ασκείτε και την αλλαγή στη συμπεριφορά σας.

Επιτρέψτε στο συναίσθημα να δέχεται το απρόβλεπτο και την έκπληξη.

Επιδιώκοντας να κάνετε μία σημαντική αρχή για να αποταμιεύσετε οφέλη, η ανάγκη για δημιουργική έμπνευση θα σας στηρίξει στις επιλογές.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;