Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Νέα Σελήνη στον Ζυγό - 28 Σεπτεμβρίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου;

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Νέα Σελήνη στον Ζυγό την 28η Σεπτεμβρίου

Νέα πορεία σχέσεων

Από τη Λίλιαν Σίμου 

Σημαντικότερο φαινόμενο της εβδομάδας είναι το νέο φεγγάρι στον Ζυγό, το οποίο σχηματίζεται συγκεκριμένα την 28η Σεπτεμβρίου, στην 5η μοίρα και 20’.

Αν και ο Ζυγός είναι το ζώδιο της αρμονίας, της αισθητικής και της εξισορρόπησης, η Νέα Σελήνη περιέχει μεν αυτά τα χαρακτηριστικά, αλλά όχι μόνο αυτά.

Η αντίθεση με τον Χείρωνα στον Κριό, εγείρει προβληματισμούς για την ποιότητα των σχέσεων.

Τα τραύματα των σχέσεων και οι εμπειρίες από την παιδική ηλικία μέχρι σήμερα, είναι αυτό που μετράει και μας επηρεάζει προκειμένου να αντιδράσουμε σωστά ή μη, στις σχέσεις αυτή την εποχή.

Η έλλειψη ισορροπίας στις συνεργασίες, στην προσωπική μας ζωή και ως προς τον ίδιο μας τον εαυτό, είναι απόρροια αδυναμιών, εγωκεντρικής συμπεριφοράς, εριστικής αντίδρασης και χειραγώγησης. Όπως και να έχει, χρειάζεται να γίνει κατανοητό πως έλκουμε ή φερόμαστε στις σχέσεις με τον ίδιο τρόπο που φέρθηκαν άλλοτε σε μας, και χαράχτηκε στην μνήμη μας η δυσάρεστη εμπειρία.

Ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, η Αφροδίτη, βρίσκεται στο ζώδιό της και επιδιώκει να βρούμε τις ισορροπίες μας ξανά. Όμως κι αυτή μας οδηγεί στο να κατανοήσουμε το παρελθόν και τις καρμικές μνήμες, καθώς μέσα στην εβδομάδα σχηματίζει καρμικές όψεις.

Κατά συνέπεια, είναι η εποχή όπου θα πρέπει να επιλύσουμε προβλήματα του παρελθόντος, προκειμένου να προχωρήσουμε σωστά από τώρα και στο εξής.

Είναι πολύ πιθανόν, ανάλογα με τα ατομικά μας χαρακτηριστικά, να γίνουν σημαντικές τομές, ριζικές και αμετάκλητες.

Η χαρά και η ανάπτυξη μέσω της Αγάπης, προστατεύεται από τη θετική γωνία του Δία προς την Αφροδίτη. Θα υπάρξουν ευκαιρίες, θα δημιουργήσουμε ξανά, θα βγούμε ωφελημένοι, κερδισμένοι πρακτικά και συναισθηματικά.

Η όψη χιαστί προς τον Ουρανό, περιγράφει την κόπωση από ό,τι ανέτρεψε την αίσθηση σταθερότητας στην αισθηματική μας ζωή.

Στον χάρτη της Νέας Σελήνης, ο ωροσκόπος είναι στον Ταύρο και κυβερνήτη έχει και εκεί την Αφροδίτη. Επιδιώκουμε την ασφάλεια, την σταθερότητα, την χαρά, την ικανοποίηση των αισθήσεων. Το άγχος μετριάζεται, καθώς ο Άρης σχηματίζει μεγάλο τρίγωνο (ευνοϊκό συνδυασμό ) με τον ωροσκόπο και τον Πλούτωνα. Μπορούμε να φέρουμε αρμονία με απτά αποτελέσματα, στη ζωή μας.

Η Νέα Σελήνη στον τομέα των συναισθηματικών σχέσεων, επιβεβαιώνει την ροπή προς την αγάπη, που απελευθερώνει στο νέο της κύκλο, τα αισθήματα και μας προτρέπει να ζήσουμε με όλη μας την καρδιά, τη χαρά της ύπαρξης!

Σύμφωνα με τον αγαπημένο μου δάσκαλο και φιλόσοφο, Ντέην Ρουντγίαρ, η ζωδιακή μοίρα της Νέας Σελήνης περιγράφει πως πρέπει να μην αποφύγουμε να αντιμετωπίσουμε τα μαθήματα ζωής και να διατηρήσουμε τα ιδανικά μας. Να έχουμε ισχυρή θέληση, με δύναμη καρδιάς και ψυχής.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019:

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να λειτουργήσετε με το ένστικτο μέσα από ενώσεις που θα έχουν σαν βάση την ερωτική διάθεση της εποχής. Θα φανείτε πιο ελκυστικοί στους άλλους και θα πρέπει να γνωρίζετε τα όριά σας. Διαφορετικά, θα παρασύρεστε σε γνωριμίες μόνο από την πρώτη εντύπωση.

Αν κινηθείτε απρόβλεπτα και παρορμητικά, όπως είναι η φύση σας, θα είναι δύσκολο να κρίνετε την ίδια την υφή των σχέσεων και θα αφομοιωθεί η προσωπική σας έκφραση από τους άλλους.

Λόγω του ότι η αυτονομία είναι σημαντική για σας, αποφύγετε να ρισκάρετε σε γνωριμίες που δεν ελέγχετε.

Η μάχη για μία κοινωνική καταξίωση θα σας φέρει σε μεγάλες στιγμές αντιπαράθεσης αλλά μπορείτε να επιβληθείτε και να επικρατήσετε σε βάρος της ηρεμίας της ψυχής.

Η υπομονή και η εγκράτεια για να σχεδιάσετε την δράση και τις αντιδράσεις σας, μπορεί να γίνει το στήριγμά σας, κυρίως αν επιτρέψετε να αναπτυχθεί ένα ήπιο κλίμα. Ωστόσο, η έλλειψη υπομονής από μέρους σας, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανεκπλήρωτες ανάγκες φαίνεται να σας πνίγουν, σε ένα μίγμα ερωτισμού και επιθυμιών που δεν έχουν εκδηλωθεί ή αποκαλύπτονται ξαφνικά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα δισταγμού.

Επειδή διαθέτετε μία φυσική εμμονή, αποφύγετε με κάθε τρόπο να μετατρέψετε την πικρία σε αρνητικές σκέψεις. Μην προδικάζετε και μην στέκεστε σε ανούσιες λεπτομέρειες που πονούν.

Θα βοηθηθείτε με την σχολαστική και προσεκτική προσέγγιση των σχέσεων και κάθε νέας γνωριμίας. Αν και είστε προσγειωμένοι, υπάρχει μία έκπληξη που ταράζει την ισορροπία της εποχής.

Η ανάγκη να εκφράσετε το πάθος με κάποια κρυφή περιπέτεια, ελλοχεύει τον κίνδυνο να υπάρξει ανατροπή στη ζωή σας και να διασαλευτεί η μόνιμή σας σχέση.

Όμορφες σκέψεις και συναναστροφή με άτομα που έχουν ζεστασιά και φροντίζουν τους αγαπημένους τους, θα σας προσφέρουν ηρεμία και δύναμη ψυχής. Προτιμάτε τους ήρεμους ανθρώπους γύρω σας αυτή την εποχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία κατάλληλη περίοδος για ευχάριστες ερωτικές περιπέτειες, ζεστή συντροφιά και ανταλλαγή απόψεων. Ο περίγυρος σας στηρίζει γι’ αυτό.

Στις φιλίες θα ανακαλύψετε πως κάποια άτομα σας πλησιάζουν με έντονα συναισθήματα.

Το ένστικτό σας θα λειτουργεί καλύτερα μέσα σε ένα γνωστό περιβάλλον. Αλλά κινδυνεύετε να χάσετε φίλους, απρόοπτα. Συνήθως κρύβεται ένας ανταγωνισμός σ’ αυτό τον τομέα. Θα έρθουν όμως νέα πρόσωπα στη ζωή σας και γι αυτό μην απογοητεύεστε.

Στο τέλος θα υπάρχει χαρά και ικανοποίηση.

Η εικόνα που θα δώσετε, είναι αυτή ενός ευγενικού χαρακτήρα, επομένως θα φέρει σταδιακά άτομα που θα σας έχουν εμπιστοσύνη.

Για να κερδίσετε την μάχη αυτή την εποχή, πρέπει να αντλήσετε από τα αποθέματα ψυχής που διαθέτετε, να μην φοβηθείτε και να δράσετε παρορμητικά μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο.

Το άγχος για μία οικογενειακή σας υπόθεση, κουράζει, αλλά με υπομονή και ευελιξία πολλά παράπονα και αδυναμίες στις σχέσεις θα ξεπεραστούν. Αποφύγετε την αυστηρή κριτική.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;