Στέφανος Τσιτσιπάς: Η φωτογραφία με Μποργκ, Nadal και Federer που έγινε viral
Ο Στέφανος Τσιτσιπας φωτογραφίζεται με τους Μποργκ, Nadal και Federer για το Laver Cup.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Γενεύη για το Laver Cup και εκεί φαίνεται ότι έχει την “παρέα” των ονείρων του. Μία παρέα που αποτελείται από θρύλους του τένις, όπως, ο Rafael Nadal, Roger Federer και Μπιορν Μποργκ είναι πραγματικό όνειρο! Κι έτσι, ο νεαρός τενίστας μοιράστηκε μία φωτογραφία μαζί με τους θρύλους αυτούς στο Instagram.

Ο Έλληνας τενίστας φωτογραφήθηκε με όλους τους συμπαίκτες του στην ομάδα της Ευρώπης, που ξεκινά από σήμερα τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις απέναντι στην ομάδα του υπόλοιπου κόσμου, στο τουρνουά επίδειξης της Γενεύης. Ο Μπιορν Μποργκ έχει αναλάβει χρέη προπονητή της ευρωπαϊκής ομάδας.

Πριν την έναρξη του Laver Cup, όμως, είχαμε μία εκδήλωση. Εκεί οι παίκτες της ομάδας της Ευρώπης φόρεσαν τα σμόκιν τους και φωτογραφήθηκαν μαζί με το Κύπελλο της διοργάνωσης. Σε αυτή την ομάδα είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με τους Φέντερερ, Ναδάλ, Τιμ, Ζβέρεφ, Φονίνι και Μπαουτίστα Αγκούτ (αναπληρωματικός). Στον αντίποδα, στην ομάδα του υπόλοιπου κόσμου αγωνίζονται οι Ίσνερ, Ράονιτς, Κύργιος, Σαποβάλοφ, Σοκ, Φριτζ, Τόμπσον (αναπληρωματικός), με προπονητή τους τον Αμερικανό Τζον Μάκενρο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνίζεται στις 20:00 ώρα Ελλάδος και θα αντιμετωπίσει τον Φριτζ. Ενώ, στις 14:00, ο Τιμ θα αντιμετωπίσει τον Σαποβάλοφ. Στον δεύτερο αγώνα των μονών, ο Φονίνι θα αντιμετωπίσει τον Σοκ.Το διπλό που θα κλείσει το πρόγραμμα της 1ης ημέρας θα βρει αντιμέτωπους τους Φέντερερ και Ζβέρεφ με τους Σαποβάλοφ και Σοκ.

Δες τη σχετική φωτογραφία που έγινε το απόλυτο τενιστικό viral!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Together we represent. @lavercup | #lavercup

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) στις

Δες ακόμα: Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο θρύλος του τένις Μπιορν Μποργκ διορθώνει το ντύσιμο του Έλληνα τενίστα και γίνεται viral!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;