24η απεργία και στα σούπερ μάρκετ – Δείτε πότε

Από neolaia.gr Team 20 Σεπτεμβρίου 2019

Σε 24ωρη απεργία προχωρά η Ένωση Υπαλλήλων Εμπορίου Τροφίμων & Σούπερ – Μάρκετ Αθηνών, Πειραιώς, δήμων και κοινοτήτων νομού Αττικής

Σε 24ωρη απεργία προχωρά η Ένωση Υπαλλήλων Εμπορίου Τροφίμων & Σούπερ – Μάρκετ Αθηνών, Πειραιώς, δήμων και κοινοτήτων νομού Αττικής, χαρακτηρίζοντας «αντεργατικό» το αναπτυξιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, το οποίο βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση της Ένωσης;

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κλαδικού Σωματείου Τροφίμων συνεδρίασε εκτάκτως την Πέμπτη με θέμα το υπό ψήφιση αντεργατικό πολυνομοσχέδιο (που έχει βαφτίσει ως αναπτυξιακό) που καταργεί υπό προϋποθέσεις τις κλαδικές συμβάσεις εργασίας, απαξιώνει τον ΟΜΕΔ, εφαρμόζει το ηλεκτρονικό μητρώο και τις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες για τον έλεγχο στα συνδικάτα και πολλά άλλα.

Ομόφωνα αποφάσισε να συμμετάσχει στη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση που έχουν εξαγγείλει το Εργατικό Κέντρο Αθήνας ΕΚΑ, Ομοσπονδίες πανελλαδικά και η ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 24/9/2019 και στη συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος ώρα 11.00 π.μ.

Καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να συμμετάσχουν μαζικά σε όλες τις κινητοποιήσεις, προκειμένου να αποτρέψουμε την ψήφιση του αντεργατικού πολυνομοσχεδίου της κυβέρνησης».

Δείτε ακόμα: Απεργιακό μπλακ άουτ στις 24 Σεπτεμβρίου – Δείτε αναλυτικά ποιοι συμμετέχουν στην απεργία της ΑΔΕΔΥ

Η ΒΙΟΜΕ σε άμεσο κίνδυνο!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486