Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο θρύλος του τένις Μπιορν Μποργκ διορθώνει το ντύσιμο του Έλληνα τενίστα και γίνεται viral!
Ο Μπιορν Μποργκ διορθώνει το ντύσιμο του Στέφανου Τσιτσιπά για τη φωτογράφηση στην εκδήλωση του Laver Cup και γίνεται viral.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε σε μία εκδήλωση για το Laver Cup και εκεί συνάντησε έναν από τους θρύλους του παγκόσμιου τέννις. Πρόκειται για τον Μπιορν Μποργκ! Μάλιστα, ο γνωστός τενίστας έγινε viral με μία ανάρτηση όπου συναντάει τον Στέφανο Τσιτσιπά και… του διορθώνει το ντύσιμο.

Ο Μπιορν Μποργκ είναι από τους θρύλους του τένις. Μάλιστα, είναι 11 φορές νικητής gram slam! Οπότε, φαντάζεσαι τι τιμή αποτελεί για κάθε νέο τενίστα να συναντά από κοντά έναν τέτοιο θρύλο.

Οι δύο τους συναντήθηκαν στην εκδήλωση του Laver Cup, του τουρνουά τένις στο οποίο αγωνίζονται έξι παίκτες από την Ευρώπη εναντίον έξι παικτών από τον υπόλοιπο κόσμο. Εκεί ο φακός συνέλαβε τον άλλοτε μεγάλο θρύλο του παγκόσμιου τένις να διορθώνει το ντύσιμο του Τσιτσιπά, για τις φωτογραφίες που θα ακολουθούσαν.

Το βίντεο έγινε αμέσως viral!

Ο αγώνας για το Laver Cup θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 22 Σεπτεμβρίου στη Γενεύη της Ελβετίας. Στην ομάδα της Ευρώπης είναι μεγάλα ονόματα όπως οι Ράφα Ναδάλ, Ρότζερ Φέντερερ, Ντόμινικ Τιμ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Στέφανος Τσιτσιπάς και Φάμπιο Φονίνι, με αναπληρωματικό τον Ρομπέρτο Μπατίστα Αουγκούτ. Στην ομάδα του υπόλοιπου κόσμου αγωνίζονται οι Τζον Ίσνερ, Μίλος Ράονιτς, Νικ Κύργιος, Ντένις Σαποβάλοφ, Τζακ Σοκ, Τέιλορ Φριτζ, με αναπληρωματικό τον Τζόρνταν Τόμπσον.

Δες το σχετικό βίντεο!

Δες ακόμα: Στέφανος Τσιτσιπάς: Προπονείται με τον Roger Federer και το μοιράζεται στο Instagram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;