Jennifer Aniston: Απίστευτο! Της είχαν πει να χάσει 13 κιλά για να παίξει στη σειρά
Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει ότι για να παίξει στα "Φιλαράκια" της είπαν να χάσει κιλά και... είναι ακραίο!

Η Jennifer Aniston είναι, πλέον, 50 χρονών και μπορούμε να πούμε ότι είναι στην καλύτερή της φάση. Η ηθοποιός έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά “Τα Φιλαράκια” και σε μία πρόσφατη αποκάλυψη που έγινε για την επιτυχημένη σειρά, μάθαμε ότι της είπαν να χάσει κιλά για να παίξει στη σειρά!

Η Aniston στην ίδια συνέντευξη ανέφερε πως είναι συμφιλιωμένη με τον χρόνο που περνά και πως η ηλικία είναι ένας αριθμός. Εξομολογήθηκε, επίσης, ότι δε θέλει να βλέπει γκρίζες τρίχες στα μαλλιά της και είναι κάτι που ταυτιστήκαμε σίγουρα!

Όσον αφορά το θέμα της σειράς που την έκανε διάσημη, η Jennifer Aniston υποστήριξε ότι της ζητήθηκε να χάσει τουλάχιστον 13 κιλά πριν αναλάβει τον ρόλο της Ρέιτσελ Γκριν. Η αποκάλυψη αυτή γίνεται σε ένα νέο βιβλίο με αφορμή την συμπλήρωση 25 χρόνων από το πρώτο επεισόδιο της σειράς και μας έχει σοκάρει.

Ο συγγραφέας του βιβλίου “Generation Friends: An Inside Look at the Show That Defined a Television Era, Σολ Αούστερλιτς, αποκαλύπτει ότι είχαν πει στη ηθοποιό ότι είναι “πολύ χοντρή” για διάφορους ρόλους που είχε διεκδικήσει. Μάλιστα, ο ατζέντης της, της είχε πει:

“Πρέπει να χάσεις τουλάχιστον 13 κιλά εάν θέλεις να μείνεις στο Χόλιγουντ.”

Ο συγγραφέας του βιβλίου τόνισε:

“Το Λος Άντζελες ήταν πολύ δύσκολο μέρος για τους ηθοποιούς και ιδιαίτερα για τις γυναίκες. Είχε λίγα παραπάνω κιλά, όλοι, όμως, μπορούσαν να δουν ότι είναι όμορφη, αλλά σε μία εκπομπή… η κάμερα πρόσθετε άλλα δέκα κιλά.”

Η Jennifer Aniston είχε αναφερθεί και παλαιότερα στο θέμα. Μιλώντας τότε στο περιοδικό Rolling Stone, είχε δηλώσει:

“Ο ατζέντης μου, μού το είχε πει ευθέως. Ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να κάνει ποτέ. Το αηδιαστικό με το Χόλιγουντ ήταν ότι δεν είχα κάνει πολλές δουλειές γιατί ήμουν χοντρή.”

Ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι σκληρά στο Hollywood, αλλά αυτό ξεπερνάει τα όρια!

Δες επίσης: Η Τζένιφερ Άνιστον επιστρέφει στην τηλεόραση με το «The Morning Show»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;