Η πληρωμή για το ΚΕΑ Σεπτεμβρίου 2019 πλησιάζει: Μάθε ποια είναι!

Από neolaia.gr Team 19 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΕΑ Σεπτεμβρίου 2019: Δείτε αναλυτικά!

Τέλος του μήνα καταβάλλονται οι πληρωμές για τα περισσότερα επιδόματα, μεταξύ των οποίων είναι και το ΚΕΑ Σεπτεμβρίου 2019 (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης).

ΚΕΑ Σεπτεμβρίου 2019: Ειδικότερα

Το ΚΕΑ Αυγούστου 2019 αναμένεται να καταβληθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων του προς το τέλος του μήνα που διανύουμε και συγκεκριμένα την Παρασκευή στις 27 Σεπτεμβρίου από τον ΟΠΕΚΑ.

Το ΚΕΑ θα πιστωθεί στους λογαριασμούς και την προπληρωμένη κάρτα των δικαιούχων από τον ΟΠΕΚΑ για εκείνες τις αιτήσεις που εγκρίθηκαν μέχρι 31 Αυγούστου 2019, ενώ οι δικαιούχοι θα μπορούν να πάνε στα ATM για να σηκώσουν τα χρήματα από τις 26 Σεπτεμβρίου, ημέρα Πέμπτη το απόγευμα.

Η πληρωμή του ΚΕΑ Αυγούστου 2019 θα πραγματοποιηθεί, όπως και κάθε φορά άλλωστε, με πίστωση εξ’ ημισείας στον λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Σημειώνουμε ότι η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) παραμένει ακόμα ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

 Δείτε ακόμα: Από ΚΕΑ σε Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Αυξάνονται οι δικαιούχοι του

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486