Επόμενη στάση: Χριστούγεννα – Πέντε ευρωπαϊκοί προορισμοί που θα σου πάρουν τα μυαλά

Από neolaia.gr Team 18 Σεπτεμβρίου 2019

Καλό και το καλοκαίρι, δε λέω, αλλά έχεις σκεφτεί ποτέ να κάνεις πρωτοχρονιά στο εξωτερικό;

Εντάξει, εντάξει, μη φωνάζεις, δεν πάω να σου χρυσώσω το χάπι, επειδή τέλειωσε το καλοκαίρι. Νταξ, δεν τελείωσε τελείωσε, αλλά θέλοντας και μη, η θερμοκρασία θα πέσει εν καιρώ, οι ανεμιστήρες μας ήδη μπαίνουν στα ψηλά ντουλάπια για να τους βρούμε του χρόνου μες τη σκόνη και στο θέρος λέμε bye bye, γιατί, sorry κιόλας, αλλά κάποιοι είμαστε του χειμώνα. 3 ΜΗΝΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕ, ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΣ;

Φιιιιουφ. Ψυχραιμία. Πάμε!

Η επόμενη στάση για διακοπές και σχόλη, πέρα από τις δύο-τρεις αργίες που μένουν μέχρι το τέλος του ’19, είναι φυσικά τα Χριστούγεννα! Η πιο F A B U L O US εποχή, που παρά το πένθιμο κλίμα της μας θυμίζει πως καλή και η μελαγχολία ρε ‘συ όταν έχεις δύο ανθρώπους να τη μοιραστείς.

Αργίες 2019: Ποιες ημερομηνίες δε θα δουλέψουμε;

Και επειδή τα ταξίδια είναι και θα είναι η καλύτερη επένδυση που μπορείς να κάνεις στη ζωή σου, αποφασίσαμε, αν και σχετικά νωρίς, να βάλουμε σε μια λίστα 5 από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για να περνά κανείς τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Το λεπόν: Αν δε ψήνεσαι για κάποιο προορισμό στα εγχώρια, τύπου Βασιλίτσα, Ζαγοροχώρια, Καλάβρυτα, Αράχωβα ή Παρνασσό, τότε ρίξε μια ματιά στις παρακάτω επιλογές και VAMOS για μια αξέχαστη εμπειρία: Πρωτοχρονιά στο εξωτερικό. ΓΙΟΥΧΟΥ!

Πάμε να δούμε:

1. Βαλέτα (Μάλτα)

Δε λέω… Καλός, πολύ καλός και ο Βορράς για να κάνεις διακοπές τα Χριστούγεννα, αλλά έχεις σκεφτεί πόσο μαγικά είναι στην πρωτεύουσα της γειτονικής μας Μάλτας; Αν ψήνεσαι για ευχάριστες χριστουγεννιάτικες διακοπές και δεν είσαι και ο μεγαλύτερος φαν του κρύου, τότε η Βαλέτα είναι μάλλον αυτό που ψάχνεις!

Η μικρή και πυκνοκατοικημένη Μάλτα είναι μια ιστορική πόλη, με κτιριακές κατασκευές που ανάγονται στον 16ο αιώνα και μαγνητίζουν το μάτι του επισκέπτη με την υπέροχη μπαρόκ αρχιτεκτονική τους. Τα τελευταία χρόνια, η Μάλτα προσεγγίζει πάρα πολλούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο, ενώ η Βαλέτα αναγνωρίστηκε επίσημα ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO ήδη το 1980. Αξίζει να περιπλανηθείς στις γραφικές γειτονιές της και να δοκιμάσεις την υπέροχη μαλτέζικη κουζίνα, διασκεδάζοντας στην περιοχή St. Julians παρέα με τους locals.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486