Next Top Model 2: Μία από της διαγωνιζόμενες είναι κόρη γνωστού μπασκετμπολίστα
Μία από τις κοπέλες που πέρασαν από τις auditions του Next Top Model είναι κόρη γνωστού μπασκετμπολίστα του ΠΑΟΚ.

Οι auditions για το Next Top Model 2 συνεχίστηκαν στη Θεσσαλονίκη και στο χθεσινό επεισόδιο και μας είχαν μία μεγάλη έκπληξη. Μία από τις κοπέλες που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο είναι κόρη γνωστού μπασκετμπολίστα του ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για την 20 χρονη, Όλγα Καλογήρου. Η κοπέλα βρέθηκε ενώπιον των κριτών για να διεκδικήσει μία θέση ανάμεσα στα κορίτσια που θα μπουν στο σπίτι του Next Top Model 2.

Πρώτα πέρασε από τη Ζενεβιέβ. Η γνωστή art director παρατήρησε πως είναι από τις πιο όμορφες διαγωνιζόμενες που έχουν περάσει από το σόου. Όμως, τις έκανε ένα σχόλιο για το κάψιμο από τον ήλιο.

Όταν βρέθηκε μπροστά στους κριτές η Όλγα μίλησε για το ύψος της και είπε ότι το οφείλει στον πατέρα που είναι παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ. Ενώ, υποστήριξε τα εξής:

“Δεν θα μου δοθεί ποτέ η ευκαιρία αν πάω σε κάποιο πρακτορείο να πάω σε όλα αυτά. Είπα ότι αν το δοκιμάσω τώρα, δεν θα το δοκιμάσω ποτέ.”

Οι κριτές ενθουσιάστηκαν με το σώμα της. Ο Άγγελος Μπράτης, όμως, είχε μερικές αμφιβολίες για το πρόσωπο. Μάλιστα, υποστήριξε ότι δεν ήταν αυτό που έψαχνε.

Ωστόσο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Βίκυ Καγιά είπαν το μεγάλο “ναι”. Την τελική απόφαση την πήρε ο Δημήτρης Σκουλός δίνοντας στη διαγωνιζόμενη τρίτο “ναι”. Τέλος, ο Άγγελος Μπράτης έδωσε το τάμπλετ στην 20χρονη κοπέλα για να επιλέξει αυτό που ήθελε αυτή.

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Δες ακόμα: Next Top Model 2: Η διαφορετική έναρξη του επεισοδίου που πρέπει να δεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;