Γιώργος Λιάγκας: Έξαλλος με τις δηλώσεις της Ειρήνης Καζαριάν για την υποκριτική
Ο Γιώργος Λιάγκας έγινε έξαλλος με τις δηλώσεις της περσινής νικήτρια του Next Top Model, Ειρήνη Καζαριάν, για το θέατρο και την υποκριτική.

Ο Γιώργος Λιάγκας έγινε έξαλλος με τις δηλώσεις που έκανε η περσινή νικήτρια του Next Top Model για τη συμμετοχή της σε μία νέα θεατρική παράσταση. Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του με την αδιανόητη συμπεριφορά που είχε η Ειρήνη Καζαριάν απέναντι στους δημοσιογράφους που ήθελαν να της πάρουν μερικές δηλώσεις.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής είπε:

“Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας, είναι ντροπή. Αυτό το κορίτσι, κατ’ αρχήν, δεν είναι όμορφο. Η ομορφιά είναι υποκειμενική, για μένα δεν είναι όμορφη.

Το παιδί αυτό σου λέει ότι δεν είναι ανάγκη να σπουδάσω για να κάνω κάτι. Ζούμε, λέει, σε άλλη κοινωνία, σε σύγχρονη κοινωνία. Το μήνυμα που περνάει είναι ότι στη σύγχρονη κοινωνία, αν περάσεις από ένα ριάλιτι είτε λέγεσαι Ντάνος είτε Καζαριάν, μπορείς να γίνεις ηθοποιός, παρουσιαστής.

Δεν ξέρει το ρόλο, δεν ξέρει τι παίζει, δεν ξέρει να διαβάζει, ωραία εικόνα! Δεν πρέπει να το μήνυμα να είναι ότι πολύ εύκολα μπορεί να γίνει κάποιος ηθοποιός ή οτιδήποτε άλλο, θέλει κόπο. Αυτό το μήνυμα περνάει η κοπέλα.

Δείτε τα βραβεία Χορν, υπάρχουν ταλέντα που σκίζονται και που δουλεύουν στο Εθνικό με 500 και 600 ευρώ το μήνα. Για μένα αυτά είναι ταλέντα. Όχι η κάθε Καζαριάν που είναι αμόρφωτη και της δίνεται η δυνατότητα να παίξει ένα ρόλο και να κράζει σαν να είναι κοράκι.”

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες επίσης: Ειρήνη Καζαριάν: Μίλησε για τη συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση «Κούκλες»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
4'
5 - 9
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;