Θέλεις να μείνεις ένα βράδυ στο κάστρο του Downton Abbey; Έχεις τώρα την ευκαιρία μέσω Airbnb!
Οι ιδιοκτήτες του κάστρου που γυρίστηκε η επιτυχημένη σειρά, Downton Abbey, το νοικιάζουν για ένα και μόνο βράδυ μέσω Airbnb σε ένα τυχερό ζευγάρι.

Το Downton Abbey αποτελεί μία από τις πιο πετυχημένες και εμβληματικές σειρές της βρετανικής τηλεόρασης. Μάλιστα, έχει κυκλοφορήσει και μία ταινία- συνέχεια της σειράς που παίζεται ήδη στα σινεμά της χώρας μας. Όμως, η είδηση είναι ότι ο διάσημος πύργος που φιλοξένησε τα γυρίσματα της σειράς και της ταινίας θα μπει στο Airbnb.

Καλά, διάβασες! Θα έχεις τη δυνατότητα να μείνεις για μία και μόνο βραδιά, μέσω Airbnb στο διάσημο κάστρο. Εσύ και ένας φίλος σου ή η σχέση σου. Θεωρώ ότι πρέπει να κάνεις την αίτησή σου σύντομα!

Τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς και της ταινίας έγιναν στο κάστρο Highclere στο Χαμσάιρ της Μεγάλης Βρετανίας και με την ευκαιρία της προβολής της ταινία το κτήμα, μέσω του Aibnb θα φιλοξενήσει ένα ζευγάρι το βράδυ της 26ης Νοεμβρίου. Όλα αυτά έγιναν γνωστά μέσω της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Independent.

Οι ιδιοκτήτες του κτήματος, ο κόμης και η κόμισσα του Carnarvon, θα προσκαλέσουν για ένα κοκτέιλ το τυχερό ζευγάρι στο σαλόνι του κάστρου. Μετά θα ακολουθήσει δείπνο που θα σερβιριστεί στην κεντρική τραπεζαρία από τον μπάτλερ του κάστρου Highclere. Θα ζήσεις ένα βράδυ λες και παίζεις στη δημοφιλή σειρά. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κάστρο Highclere βρίσκεται στην οικογένεια Carnarvon από το 1679 και έχει πλούσια ιστορία.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η εμπειρία αυτή θα κοστίσει στο ζευγάρι 150 αγγλικές λίρες. Και σύμφωνα με την πλατφόρμα βραχυχρόνιας ενοικίασης τα στοιχεία για την καταχώριση θα είναι διαθέσιμα από σήμερα. Οπότε, πρέπει να τρέξεις να κάνεις την αίτησή σου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν το αίτημά τους από το μεσημέρι της Τρίτης 1 Οκτωβρίου και μετά. Οι αιτούντες θα πρέπει να διαθέτουν λογαριασμό στο Airbnb και να έχουν λάβει θετικές κριτικές από προηγούμενες κρατήσεις τους. Πάνω από όλα η ασφάλεια του κάστρου.

Ακόμα θα πρέπει να αποδείξουν την αγάπη τους για το Downton Abbey μέσα από μία επιστολή που θα αποστείλουν στην εταιρεία. Οπότε, αν θέλεις να ζήσεις την εμπειρία, αλλά δεν έχεις δει τη σειρά (και λατρέψει τη σειρά), θα σου είναι αρκετά δύσκολο.

Την τελική επιλογή για το ποιο θα είναι το τυχερό ζευγάρι θα κάνουν ο κόμης και η κόμισσα του Carnarvon!

Δες ακόμα: Downton Abbey: Η πολυβραβευμένη σειρά επιστρέφει με μία κινηματογραφική ταινία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;