Όσκαρ 2020: Οι ταινίες που αναμένεται να μας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα

Από Κωνσταντίνος Δεσποτάκης 17 Σεπτεμβρίου 2019

Η κούρσα για τα Όσκαρ 2020 ξεκίνησε και επίσημα μετά το τέλος τριών σημαντικών φεστιβάλ και αυτές είναι οι ταινίες που ξεχώρισαν.

Τα κινηματογραφικά φεστιβάλ της Βενετίας, του Τορόντο και του Telluride ολοκληρώθηκαν δίνοντας μας αρκετές πρεμιέρες και ταινίες που είναι σίγουρο πως θα μας απασχολήσουν στην κούρσα για τα Όσκαρ 2020. Μάλιστα, τα βραβεία των φεστιβάλ αυτών και η κριτική αποδοχή τους είναι καλοί δείκτες για να καταλάβουμε πώς θα κινηθεί η Αμερικάνικη Ακαδημία Κινηματογράφου.

Και για να ξέρεις ποιες ταινίες θα πρέπει να δεις μέσα στους επόμενους μήνες για να είσαι απόλυτα προετοιμασμένος για τα Όσκαρ 2020, σου έχω μία λίστα με τις ταινίες που ξεχώρισαν. Κάποιες έχουν αποσπάσει βραβεία, ενώ, άλλες έχουν αποσπάσει τόσο θετικές κριτικές που δύσκολα δε θα μας απασχολήσουν στην κούρσα για τα χρυσά αγαλματίδια.

1. Just Mercy

Ο Daniel Destin Cretton επιστρέφει λίγο πριν σκηνοθετήσει μία ταινία για το MCU, με ένα κοινωνικό δράμα που κέρδισε ιδιαίτερα θετικές κριτικές στο Τορόντο για τους ηθοποιούς του. Ο Cretton έχει δημιουργήσει μία φιλμογραφία γεμάτη κοινωνικά δράματα (Short Term 12) και είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Με ένα τόσο δυνατό καστ που πρωταγωνιστεί ο Michael B. Jordan, ο Jamie Foxx και η Brie Larson, είναι σίγουρο πως η ταινία θα ακούσουμε αρκετά την ταινία αυτή στο μέλλον.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486