Next Top Model 2: Η πρώην φίλη της Ιωάννας Τούνη πήγε στην οντισιόν
Στις auditions του Next Top Model 2 είδαμε την πρώην φίλη της Ιωάννας Τούνη.

Το χθεσινό επεισόδιο του Next Top Model 2 είχε αρκετά όμορφα κορίτσια που επιθυμούν να ακολουθήσουν την καριέρα του μοντέλου και αρκετά κορίτσια που δίχασαν την κριτική επιτροπή. Μία από αυτές ήταν και η Λένια.

Η διαγωνιζόμενη είπε στους κριτές ότι είναι μοντέλο στο Instagram και η Βίκυ Καγιά μαζί με τον Άγγελο Μπράτη έριξαν μία ματιά στη σελίδα της στο Instagram. Μάλιστα, η Λένια έχει 25.000 followers.

Όμως, το προφίλ της στο εν λόγο μέσω κοινωνικής δικτύωσης δεν εντυπωσίασε ιδιαίτερα τους κριτές. Με τον Άγγελο Μπράτη να σχολιάζει ότι οι φωτογραφίες της εκεί έχουν υποστεί φώτοσοπ και δεν έχουν σχέση με μόδα.

Ένα ακόμη κομμάτι που είχαν διαφωνία μεταξύ τους, αλλά και με την διαγωνιζόμενη είναι για την κατηγορία στην οποία ανήκει. Οι κριτές πιστεύουν ότι είναι light plus size.

Μέσα σε όλα αυτά, ο φακός έπιασε και μία φωτογραφία της Λένιας στο Instagram που είναι παρέα με την Ιωάννα Τούνη. Από ότι φαίνεται οι δύο κοπέλες ήταν φίλες, καθώς, η Ιωάννα Τούνη σε ένα παλιότερο Q&A με τους ακολούθους της είχε πει πως δεν είναι πλέον κοντά με την Λένια.

Τα σχόλια για το προφίλ της στο Instagram συνέχισαν, με τον Δημήτρη Σκουλό, ο οποίος διαφώνησε με τη Βίκυ Καγιά για ένα μοντέλο, να λέει πως η σελίδα της στο είναι πιο… λαϊκή από ότι θα ήθελαν. Τελικά, η Λένια κατάφερε να πείσει τους τρεις από τους τέσσερις κριτές να την περάσουμε. Μόνο ο Άγγελος Μπράτης της έδωσε “όχι”.

Δες το σχετικό απόσπασμα από το χθεσινό επεισόδιο του Next Top Model 2!

Δες ακόμα: Next Top Model 2: Το κορίτσι με τα… τατουάζ που δίχασε τους κριτές

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
5'
35 - 27
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;