5 λάθη που δεν πρέπει να κάνεις σε μία σχέση, κι όμως τα κάνεις!

Από neolaia.gr Team 17 Σεπτεμβρίου 2019

Αυτά είναι μερικά από τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις να κάνεις σε μία σχέση!

Θέλεις να κρατήσεις τη σχέση σου όσο πιο δυνατή και καλή γίνεται. Προσπαθείς με νύχια και με δόντια! Και φυσικά υπάρχει προσπάθεια και από τους δύο, αλλά υπάρχουν και κάποια πράγματα που κάνεις και είναι σίγουρο πως θα καταδικάσουν τη σχέση σου.

Είναι μικροπράγματα που δεν τα καταλαβαίνεις, ή τα κάνεις από ζήλια και έτσι ο σύντροφός σου νιώθει να πιέζεται και δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο από το να σου πει να τελειώσετε τη σχέση σας!

1. Ελέγχεις το κινητό του

Να το κάνεις αν έχεις κάποιες υποψίες, αλλά όχι συνέχεια. Και επίσης, αν σε πιάσει θα γίνει ένας επικός καυγάς. Και αυτό δεν το θέλεις καθόλου!

2. Δεν τον αφήνεις να δει τους φίλους του

Ωραίο είναι να περνάτε όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί, αλλά πρέπει να έχει και ο καθένας από σας το χώρο του. Να δεις τους φίλους, να πάει για ένα ποτό. Δε γίνεται να τον απομονώνεις από όλους και από όλα.

3. Μιλάτε συνέχεια με μηνύματα

Κάνεις τον άλλο να πιστεύει ότι είναι υπό συνεχή έλεγχο, κάτι που δε θέλεις καθόλου! Άστον λίγο να σε ψάξει αυτός. Θα δεις ότι πολύ πιο εύκολα θα σου στείλει όταν είναι έξω, αν δε μιλάτε κάθε πέντε λεπτά!

4. Κριτικάρεις τους φίλους του

Δεν σου αρέσει κανένας από τους φίλους του. Ή δεν έχεις κάνει την προσπάθεια να περάσεις χρόνο μαζί τους! Αυτό δεν είναι και τόσο καλό. Καλό θα ήταν να τους δώσεις λίγο χρόνο πρώτα να σε γνωρίσουν και να τους γνωρίσεις, και μετά να πεις τη γνώμη σου.

5. Πολλές ερωτήσεις

Τον ρωτάς για τα πάντα και τους πάντες. Άσε να υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου. Έτσι θα κάνεις και πιο πικάντικη τη σχέση σου!

Δες επίσης: Ακραίο! Νέα έρευνα υποστηρίζει ότι το Facebook γνωρίζει κάθε πότε κάνουν σεξ οι χρήστες του

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486