ΚΕΑ Σεπτεμβρίου 2019: Πότε θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων;

Από neolaia.gr Team 17 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΕΑ Σεπτεμβρίου 2019: Δείτε αναλυτικά!

Προς τέλος του μήνα καταβάλλονται οι πληρωμές για τα περισσότερα επιδόματα, μεταξύ των οποίων είναι και το ΚΕΑ Σεπτεμβρίου 2019 (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης).

ΚΕΑ Σεπτεμβρίου 2019: Δείτε αναλυτικά

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΚΕΑ Αυγούστου 2019 αναμένεται να καταβληθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων του προς το τέλος του μήνα που διανύουμε και συγκεκριμένα την Παρασκευή στις 27 Σεπτεμβρίου από τον ΟΠΕΚΑ.

Το ΚΕΑ θα πιστωθεί στους λογαριασμούς και την προπληρωμένη κάρτα των δικαιούχων από τον ΟΠΕΚΑ για εκείνες τις αιτήσεις που εγκρίθηκαν μέχρι 31 Αυγούστου 2019, ενώ οι δικαιούχοι θα μπορούν να πάνε στα ATM για να σηκώσουν τα χρήματα από τις 26 Σεπτεμβρίου, ημέρα Πέμπτη το απόγευμα.

Από ΚΕΑ σε Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Αυξάνονται οι δικαιούχοι του

Η πληρωμή του ΚΕΑ Αυγούστου 2019 θα πραγματοποιηθεί, όπως και κάθε φορά άλλωστε, με πίστωση εξ’ ημισείας στον λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Σημειώνουμε ότι η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) παραμένει ακόμα ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

 Δείτε ακόμα: Αυτές είναι όλες οι παροχές που δικαιούσαι αν είσαι εγγραμμένος άνεργος στον ΟΑΕΔ!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486