Τέλη κυκλοφορίας 2020: Τι θα πληρώσουν οι οδηγοί

Από neolaia.gr Team 16 Σεπτεμβρίου 2019

Τέλη κυκλοφορίας 2020: Δείτε τους πίνακες!

Με βάση πληροφορίες, καμία αλλαγή δε θα δουν οι ιδιοκτήτες οχημάτων στα ειδοποιητήρια που θα λάβουν για τα τέλη κυκλοφορίας 2020, ενώ θα κληθούν να πληρώσουν με βάση τις ισχύουσες διατάξεις.

Από την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα, ο Υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος, έβαλε τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν και μίλαγαν για αλλαγές στο κόστος για τα τέλη κυκλοφορίας 2020. Επίσης και οι υπηρεσίες του αρμόδιου υπουργείου προχωρούν στην έκδοση των τελών κυκλοφορίας 2020 με βάση τα όσα ισχύουν έως και σήμερα.

Αυτό σημαίνει πως για τα τέλη κυκλοφορίας του 2020 δε θα υπάρξει καμία αύξηση στις τιμές για τα καινούργια αυτοκίνητα, των οποίων ο υπολογισμός γίνεται με βάση την εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα, ωστόσο στο ΥΠΟΙΚ αναζητούν την φόρμουλα για τα παλαιά μεγάλου κυβισμού ΙΧ, ώστε να μειωθεί η τιμή των τελών.

Μάλιστα μέσα στον επόμενο μήνα αναμένεται να συγκροτηθεί ειδική ομάδα εργασίας προκειμένου να μελετήσει το ζήτημα και να καταλήξει σε συγκεκριμένες προτάσεις.

Πότε και πόσο θα πληρώσουμε για τα τέλη κυκλοφορίας 2020:

Έως και 31 Δεκεμβρίου, οι ιδιοκτήτες οχημάτων και μοτοσυκλετών θα κληθούν, όπως κάθε χρόνο εξάλλου, να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας 2020.

Δείτε αναλυτικά τους πίνακες:

Όσοι δε θέλουν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας 2020, μπορούν να καταθέσουν στην Εφορία τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους.

Δες ακόμα: Αυτά είναι τα αυτοκίνητα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486