Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Η Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 15 Σεπτεμβρίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου;

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Αφροδίτη στον Ζυγό από 15 Σεπτεμβρίου

Η αναζήτηση αισθητικής και αρμονίας

Από τη Λίλιαν Σίμου

Η Αφροδίτη συμβολίζει την συναισθηματική ευεξία και την υλική μας ευημερία, είναι ο πλανήτης που μπορεί να ενώσει και να απομακρύνει ανθρώπους…

Αφήνοντας πλέον την αδύναμη θέση της στην Παρθένο, ξεκινά την διαδρομή της στο ζώδιο που κυβερνά, τον Ζυγό, από την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου (πιο συγκεκριμένη από το βράδυ του Σαββάτου). Θα παραμείνει στον Ζυγό ως την 7η Οκτωβρίου.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό περιγράφει την ανάγκη να βρούμε τις ισορροπίες μας, ως κοινωνία. Να κάνουμε γέφυρα επικοινωνίας με το περιβάλλον και να αντιληφθούμε την ένωση μέσα από τις διαφορετικές αντιλήψεις και την διαφορετική μας διαδρομή.

Αυτή την εποχή, θα συμπεριφερθούμε με ευγένεια, ποιότητα, τακτ και θα ενδιαφερθούμε για την εξωτερική μας εικόνα.

Συνεργάσιμοι και δεκτικοί, θα έχουμε συνήθως την απαραίτητη ψυχραιμία για να συμβιβάσουμε τις αντιθέσεις και να επιτρέψουμε στην ατομικότητα του καθενός να συνυπάρχει με τη δική μας.

Με διπλωματική στάση, θα αποφεύγουμε τις αντιπαραθέσεις, αν και οι δύσκολες όψεις δεν θα το επιτρέψουν καθ όλη τη διάρκεια αυτής της διαδρομής.

Κοινωνικές σχέσεις αναπτύσσονται, συζητήσεις, ανταλλαγή ιδεών και καθώς υπάρχει έμφαση στο ζώδιο του Ζυγού αυτή την εποχή, θα είμαστε εξωστρεφείς, άμεσοι και παρορμητικοί.

Η ομορφιά θα μας έλκει και θα πηγάζει από την ποιότητα που διατηρεί ο καθένας, παρά τις δύσκολες περιστάσεις της καθημερινότητας.

Στις προκλήσεις θα αποφεύγουμε να απαντήσουμε, εκτός από τις δύσκολες στιγμές, όπου θα δράσουμε αυθόρμητα.

Στον επαγγελματικό τομέα, θα υπάρξει ενδιαφέρον για συνεργασίες και συλλογική προσπάθεια.

Η Τέχνη ευνοείται, είτε σαν κύρια ενασχόληση, είτε σαν χόμπι.

Στο οικείο περιβάλλον, μας ενδιαφέρει η φυσική αισθητική και αποφεύγουμε τον άκομψο και τον ακατάστατο χώρο.

Όσοι έχουν γεννηθεί με την Αφροδίτη στον Ζυγό, θα διανύσουν έναν νέο ετήσιο κύκλο, κατά τον οποίο θα προέχει το ενδιαφέρον για ηρεμία, κοινωνικές σχέσεις, αρμονία και χαρά.

Στην διαδρομή της, θα συναντήσει σε τετράγωνο τον Κρόνο (σε ακρίβεια την 25η Σεπτεμβρίου) και θα είναι δυνατοί και οι δύο στις θέσεις τους. Η όψη φέρνει μελαγχολία, αβεβαιότητα συναισθηματική ή οικονομική, αλλά ταυτόχρονα μας ενδυναμώνει, μας θωρακίζει, αξιοποιούμε τις δυνάμεις μας και μπορούμε να πιστέψουμε τις διαχρονικές αξίες. Θα έχουμε ένα αυστηρό αλλά δίκαιο κριτήριο για σχέσεις, συνεργασίες, οικονομικές συμφωνίες, αν βασιστούμε στην εμπειρία και στην γνώση, και έχουμε σύνεση πριν από κάθε αντίδραση.

Καρμικές σχέσεις θα μας απασχολήσουν, αφού σχεδόν την ίδια περίοδο θα τετραγωνίζει τους Δεσμούς της Σελήνης.

Η Αφροδίτη θα έχει να αντιμετωπίσει το τετράγωνο προς τον Πλούτωνα στα τέλη Σεπτεμβρίου με διάρκεια λίγων ημερών.

Όταν θα είναι σε τετράγωνο προς τον Πλούτωνα, θα βιώσουμε συναισθήματα έντονα, πάθους, πόθου, φόβου ή ζήλιας. Καλό θα ήταν να μην αντιδράσουμε παρορμητικά προς εκείνους που μας τα προκαλούν. Στην θετική ή αρνητική αίσθηση, η έντονη αυτή όψη, θα διαρκέσει για μικρό χρονικό διάστημα και θα αλλάξουμε διάθεση σύντομα.

Ωστόσο, θα δεχτεί και μία ευνοϊκή όψη από τον Δία, λίγο πριν το τέλος Σεπτεμβρίου. Και οι δύο, δυνατοί σε θέση, πλανήτες, θα προκαλέσουν το συναίσθημά μας. Θα έχουμε την προδιάθεση να ερωτευθούμε έντονα, πληθωρικά, εκφραστικά, εκδηλωτικά. Θα νιώσουμε χαρά, αισιοδοξία, ευεξία.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019:

Κριός

Με την Αφροδίτη σε αντίθεση προς το ζώδιό σας, σίγουρα οι μέρες που κυλούν δεν επιτρέπουν να παραμείνετε ήρεμοι και ιδιαίτερα χαλαροί. Αντιμετωπίζετε, μέσω της παρουσίας άλλων ανθρώπων, τα συναισθήματα που έχετε ως τώρα καλλιεργήσει. Ίσως πρέπει να γίνετε ένθερμοι, ενθουσιώδεις και να περιορίσετε την ψυχρή λογική που σας διακρίνει. Καθορίστε τι αγαπάτε και τι προσδοκάτε από τους άλλους. Στηρίξτε την ζωή σας με συνεργασίες που θα δίνουν αυτονομία, αλλά θα έχετε κι εσείς διατηρήσει το ατομικό σας προφίλ. Ωστόσο, μην είστε πιεστικοί, μην γίνετε κυριαρχικοί ή εγωιστές στις συναλλαγές σας. Καθώς το «εγώ» και το «εμείς» είναι για σας ένας δύσκολος συνδυασμός για εξισορρόπηση, αυτή η περίοδος σας διδάσκει πώς να παραμείνετε αυτάρκεις, αλλά μέσα από την συντροφικότητα. Οι επιθυμίες σας όμως, ας προσεγγίζουν τις επιθυμίες του συντρόφου, ας ενδιαφερθείτε για τα συμφέροντά του και την ασφάλειά του. Ας βιώσετε την αγάπη συνειδητά.

Ταύρος

Η πορεία των ημερών, είναι για σας εποικοδομητική, αν δώσετε σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες. Η καθημερινότητά σας μπορεί να γίνει πιο φωτεινή, πιο ενδιαφέρουσα και πιο δημιουργική. Κι αυτό γιατί μέσα από διαρκείς εικόνες και ιδέες, θα μπορείτε να έχετε ερεθίσματα για δημιουργικότητα και έργο. Καθώς φαίνεστε να είστε αρκετά εκφραστικοί αυτή την περίοδο, η δύναμή σας μαγνητίζει και προσφέρει έδαφος για να κάνετε επιλογή σε ένα στόχο που θα αγαπήσετε και θα επεξεργαστείτε σταθερά στο επόμενο διάστημα. Εξ άλλου η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης σας και βρίσκεται σε θετική θέση για ένα χρονικό διάστημα. Η σκέψη πρέπει να είναι σταθερά συντονισμένη, και θα μπορείτε να δώσετε βάση στις σπίθες δημιουργικής έκφρασης και στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Αν είστε μόνοι, η αγάπη θα σας χτυπήσει την πόρτα. Αρκεί να μην βιαστείτε να καταλήξετε, δίχως σκέψη.

Δίδυμοι

Πολύ θετική και δημιουργική περίοδος αυτή που διανύετε. Μάλιστα, στην περίπτωση που είστε καλλιτέχνες, θα διαπιστώσετε πως είναι δύσκολο να μην ξεκινήσετε ένα νέο έργο για σας. Αν είστε ερμηνευτές, θα μπορείτε να καλλιεργήσετε το ταλέντο σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Ας δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας, να αποδείξει τις αξίες σας. Νέες ιδέες, νέες συγκινήσεις αλλά και νέα πρόσωπα σας προκαλούν για να αγγίξετε τη χαρά της ζωής και της συντροφικότητας. Η διασκέδαση και η ικανοποίηση περιορίζονται και σας μελαγχολούν κατά καιρούς όταν υπάρχουν συγκρούσεις, ωστόσο, αυτό μπορεί να ερμηνευτεί σαν προσπάθεια να μην κάνετε επιπόλαια λάθη. Επειδή δεν δίνετε συχνά την βαρύτητα που πρέπει στις συγκινήσεις σας, θα σας συνιστούσα να χαρείτε κάθε στιγμή, αλλά παράλληλα, να ασχοληθείτε με την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σας. Υπάρχει η ευκαιρία για να αισθανθείτε ασφαλείς και χαρούμενοι. Αρκεί να την επεξεργαστείτε και να εργαστείτε σταθερά προς αυτήν την κατεύθυνση.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;