Develop your business self
Το ​MindFlow​ by ​ThinkBiz​ είναι εδώ για να σου προσφέρει τα βασικά guidelines!

Θέλεις να αναπτύξεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες, να μάθεις πώς να κάνεις branding τον εαυτό σου και πώς να αντιμετωπίζεις κάθε κατάσταση στο εργασιακό σου περιβάλλον;

Αν ναι, τότε το ​MindFlow​ by ​ThinkBiz​ είναι εδώ για να σου δώσει τα βασικά guidelines ώστε να αναπτύξεις τα απαραίτητα ​soft skills ​σου​!

Το ​Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019​ στο ​Alba Graduate Business School ​έρχεται ένα event γεμάτο ​ομιλίες​ από έμπειρα στελέχη της αγοράς που θα σου λύσουν κάθε απορία πάνω στις θεματικές: ​conflict management, personal branding, CV & LinkedIn profile building, interviews, time management, business etiquette ​και body language.

Είτε είσαι πρόσφατα απόφοιτος είτε μόλις 18 και τώρα ξεκινάς, το ​MindFlow​ σε ετοιμάζει να μπεις δυναμικά στο χώρο των επιχειρήσεων ​βελτιώνοντας τον ίδιο σου τον εαυτό​ και δημιουργώντας έτσι την βάση για να χτίσεις εκεί τα hard skills σου.

Μην αργείς, κλείσε τώρα το ​εισιτήριό​ σου, επισκέψου την εκδήλωση του ​MindFlow και τη σελίδα του ​ThinkBiz​ στο Facebook και ​Develop Your Business Self​!

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του ThinkBiz που πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του ​Alba Graduate Business School, The American College of Greece ως ​Hosting Partner​, της ​seize​ ως ​Strategic Partner​ και του ​e-food​ μαζί με την pizza fan​ ως​ Food Partner​. Με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους μας στηρίζουν επίσης η Unismack και η ​Τicketmaster Hellas​.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;