Black Widow: Δε φαντάζεσαι ποιος γνωστός ήρωας της Marvel θα εμφανιστεί στη νέα ταινία της Scarlett Johansson
Ένας πολύ αγαπημένος ήρωας, που έχουμε δει στις ταινίες, θα εμφανιστεί στην ταινία της Black Widow.

Η νέα ταινία με πρωταγωνίστρια την Scarlett Johansson στον ρόλο της Black Widow θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές Μαΐου και μαθαίνουμε όλο και περισσότερα πράγματα για τη νέα ταινία του MCU. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει ένα ρεπορτάζ του Deadline, η νέα ταινία μας επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη.

Όπως έχει γίνει, ήδη, γνωστό η ταινία με πρωταγωνίστρια την Black Widow, θα εξελίσσεται μετά τα γεγονότα της ταινίας Captain America: Civil War. Κι έτσι, ότι έγινε στις επόμενες ταινίες δεν έχει συμβεί ακόμα!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, η prequel ταινία θα έχει και εμφάνιση από τον Iron Man! Ναι, καλά διάβασες. Ελπίζουμε να δούμε και την επιστροφή του Robert Downey Jr. στον ρόλο και όχι μόνο τη στολή του γνωστού ήρωα, που χάρισε τη ζωή του για να σώσει τον κόσμο στο Avengers: Endgame.

Στην ταινία της Black Widow, επίσης, θα δούμε την Rachel Weisz (The Favourite), τον David Harbour (Stranger Things) και τη Florence Pugh (Lady Macbeth). Έχουμε καιρό ακόμη μέχρι τον Μάιο του 2020, αλλά κάθε νέο που μαθαίνουμε για την ταινία, μας κάνει να μην μπορούμε να περιμένουμε περισσότερο!

Δες ακόμα: Guardian: Αυτές είναι οι 100 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;