Taste of Athens 2019: Το μεγαλύτερο γαστρονομικό φεστιβάλ στον κόσμο επιστρέφει στην Αθήνα!
Από τις 19 μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο!

Από τις 19 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, το δεύτερο Taste of Athens, μεταφέρει στην καρδιά της πόλης, στον εμβληματικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, τους σπουδαιότερους εκπροσώ- πους της αθηναϊκής γαστρονομική σκηνής, τα 14 κορυφαία αθηναϊκά εστιατόρια – κάποια εξ αυτών βραβευμένα με αστέρια Michelin – τα οποία θα σερβίρουν στα pop up κιόσκια τους, ένα ειδικό μενού γευσιγνωσίας με μερικά από τα signature πιάτα τους σε προνομιακές τιμές (3, 6, 9 και 12 ευρώ).

Τα εστιατόρια που συμμετέχουν:

ΣΠΟΝΔΗ | Άγγελος Λάντος

HYTRA | Τάσος Μαντής

VAROULKO SEASIDE | Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Παρίκος

BALTHAZAR | Χριστόφορος Πέσκιας

FUGA | Δημήτρης Κατριβέσης

VEZENE | Άρης Βεζενές

BIRDMAN | Άρης Βεζενές

COOKOOVAYA | Σπύρος Λιάκος, Βαγγέλης Λιάκος, Περικλής Κοσκινάς, Μάνος Ζουρνατζής

ΨΩΜΙ & ΑΛΑΤΙ | Γιάννης Λουκάκος MR PUG ATHENS | Γιώργος Βενιέρης

SENSE ATHENS | Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος ΦΒΚ | Δήμος Μπαλόπουλος

ARTISANAL | Δημήτρης Δημητριάδης

ERGON | Λευτέρης Αθανασόπουλος, Παναγιώτης Ξάνθης

Το Taste of Athens ανοίγει την αυλαία του με ένα special Οpening Reception για τους VIP επισκέπτες του φεστιβάλ, την Πέμπτη 19.09 στο Περιστύλιο του Ζαππείου με κεντρικό παρουσιαστή το Σωτήρη Κοντιζά, έναν από τους πλέον αγαπημένους chef του ελληνικού κοινού.

Μαζί μας σε αυτή την γαστρονομική γιορτή θα είναι κορυφαίοι Έλληνες και celebrity Chefs διεθνούς φήμης που θα παρουσιάσουν στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή του Chefs Theater, συνταγές, masterclasses, αλλά και εμπνευσμένες ομιλίες για όλους τους επισκέπτες.

Οι επισκέπτες μπορούν να συνδυάσουν τις γαστρονομικές εμπειρίες τους με εκλεπτυσμένα cocktails και workshops, βραβευμένες ετικέτες οίνου, οινογνωσίες και ιδιαίτερες μπύρες.

H απολαυστική εμπειρία όμως δεν σταματάει εδώ αφού όλοι οι επισκέπτες και οι επαγγελ- ματίες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα περίπτερα των κορυφαίων food & beverage εταιρειών ανακαλύπτοντας εκλεπτυσμένα προϊόντα και σύγχρονα γαστρονομικά trends, ενώ το φεστιβάλ φροντίζει και τους μικρούς του φίλους δημιουργώντας το Kids Zone. Μια ειδική ζώνη αποκλειστικά για τα παιδιά θα παρέχει πολλές και διαφορετικές δυνατότη- τες δημιουργικής απασχόλησης τους, όπως δημιουργικό παιχνίδι με εξειδικευμένους παιδα- γωγούς, εργαστήρια μαγειρικής και εργαστήρια κεραμικής.

Για αυτούς που επιζητούν μια επιπρόσθετα πολυτελή Taste εμπειρία, τους υποδεχόμαστε με ένα welcome drink και oyster treats στο VIP Lounge, έναν ειδικά διαμορφωμένο πριβέ χώρο στον κήπο της Αίγλης με exclusive μπαρ και καθίσματα.

Στον χώρο του εστιατορίου της Αίγλης, το Taste of Athens υποδέχεται το Dine Athens Restaurant Week, με την διοργάνωση δυο ειδικών γαστρονομικών βραδιών την Πέμπτη 19 και Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, των Celebrity Chef Matchups, με επίτιμους καλεσμένους τους βραβευμένους σεφ με αστέρι Michelin, Chefs Pascal Aussignac και Hervé Deville.

Την εορταστική ατμόσφαιρα του Taste of Athens θα πλαισιώσουν μουσικά οι παραγωγοί του En Lefko 87.7, μεταξύ των οποίων είναι και οι αγαπημένοι σε όλους Λατέρνατιβ.

Κοινωνική Δράση Taste of Athens

Στο πλαίσιο δράσεων του Taste of Athens για τον περιορισμό της περιβαλλοντικής επιβάρυν- σης και την επισιτιστική στήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων, το φεστιβάλ υποστηρίζει εμπράκτως την μη κερδοσκοπική οργάνωση Μπορούμε συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη».

Taste of Athens Info

▪ Το Taste of Athens θα διοργανωθεί από τις 19 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2019, στο Ζάπ- πειο Μέγαρο.
▪ Κάθε ημέρα του φεστιβάλ θα διαθέτει δυο ξεχωριστές τετράωρες ενότητες: 12:00 – 16:00 και 18:30 – 22:30.
▪ Οι τιμές των εισιτηρίων για κάθε τετράωρη ενότητα είναι:

Κανονικό: 20€

▪ Περιλαμβάνει ένα dish voucher των 3€, πρόσβαση σε Chefs Theater, Music Stage, Exhibitors Village και Kids Zone o VIP: 50€
▪ Περιλαμβάνει πρόσβαση στο Opening Reception στις 19 Σεπτεμ- βρίου
▪ Πρόσβαση σε ειδικά διαμορφωμένο VIP Lounge στον κήπο και το ε- στιατόριο της Αίγλης, σε Chefs Theater, Music Stage, Exhibitors Vil- lage και Kids Zone
▪ Welcome drink & Oyster treat
▪ Dish voucher των 9€
▪ Δωρεάν parking με valet service
▪ Για τους κατόχους καρτών Diners Card International και τις ομαδικές κρατήσεις ισχύ- ουν ειδικές προσφορές, ενώ για τα παιδιά έως και 6 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.
▪ Η προπώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω του athens.tastefestivals.com και του δικτύου της Viva.
▪ Εισιτήρια προς πώληση θα διατίθενται και κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ στα ταμεία της εισόδου.
▪ Το Taste of Athens είναι ένα cashless event. Όλες οι πληρωμές εντός της Εκδήλωσης θα πρέπει να γίνονται με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα – εκτός των αγορών εισιτη- ρίων που πραγματοποιούνται και με μετρητά από τα ταμεία της εισόδου.
▪ Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων και λεπτομέρειες για τους συμμετέχοντες βρίσκονται εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;