Mundobasket 2019: Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι η Ισπανία κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό
Η Ισπανία κατάφερε και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Mundobasket 2019 με αντίπαλο την Αυστραλία.

Το μεγάλο εισιτήριο για τον τελικό του Mundobasket 2019 πήρε η Ισπανία. Ο αγώνας ήταν αρκετά ανοιχτός και εντυπωσιακός και μας κράτησε σε αγωνία μέχρι και το τέλος!

Το ματς στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν αρκετά ανοιχτό, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο με πόντο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι Αυστραλοί έκαναν εκπληκτική άμυνα, αναγκάζοντας τους Ισπανούς να βάλουν μόλις 10 πόντους σε 10 λεπτά. Μάλιστα, οι Αυστραλοί κατάφεραν να βρεθούν μπροστά στο σκορ με 32-37.

Στο β’ ημίχρονο, οι Αυστραλοί έγιναν πιο επιθετικοί προσπαθώντας να κάνουν τη μεγάλη διαφορά και να πάρουν τη νίκη. Σε κάποιο σημείο κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά στους 10 πόντους, όμως οι Ισπανοί βρήκαν και πάλι τα πατήματά τους, γυρίζοντας το σκορ. Οι Αυστραλοί βγήκαν κερδισμένοι με 51-55.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο η μάχη των δύο ομάδων για μια θέση στον τελικό ήταν από τις καλύτερες που έχουμε δει στο φετινό Mundobasket 2019. Mε τους Αυστραλούς να προηγούνται σταθερά στο σκορ με 5 έως 7 πόντους διαφορά, αλλά τους Ισπανούς να μην παραδίδουν τα όπλα. Τελικά, οι δύο ομάδες ισοφάρισαν κάνοντας το 71-71 και πηγαίνοντας στην παράταση.

Στο έξτρα πεντάλεπτο η μάχη έφτασε στο απόγειό της, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο. Τελικά, η πρώτη αυτή παράταση έφτασε στο 80-80 και πήγαμε στην δεύτερη παράταση.

Στο δεύτερο έξτρα πεντάλεπτο οι Ισπανοί ήταν πολύ καλοί στο παιχνίδι τους, πήραν προβάδισμα πέντε πόντων από νωρίς, το οποίο κατάφεραν να αυξήσουν σε 8 πόντους τη διαφορά και έφτασαν τελικά στη νίκη και στην πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Εκεί θα συναντήσουν τον νικητή του δεύτερου ημιτελικού, ανάμεσα σε Αργεντινή και Γαλλία, που θα μεταδοθεί στις 15:00, στο ΕΡΤ Sports.

Δες ακόμα: Mundobasket 2019: Δεύτερη ήττα για τους Αμερικάνους στη διοργάνωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;