Η Ariana Grande, η Miley Cyrus και η Lana Del Rey ήρθαν ως "Άγγελοι του Τσάρλι" με το νέο τους τραγούδι που θα σου κολλήσει!

Η νέα ταινία των “Άγγελων του Τσάρλι” έχει ένα πολύ δυνατό καστ, αλλά και στο τραγούδι των τίτλων συμμετέχουν σημαντικές γυναίκες της μουσικής βιομηχανίας. Από όταν είχε ανακοινωθεί η συνεργασία των Ariana Grande, Miley Cyrus και Lana Del Rey για το soundtrack της ταινίας, είχαμε ενθουσιαστεί.

Και χθες το βράδυ το τραγούδι κυκλοφόρησε. Μαζί με ένα πολύ δυναμικό βίντεο κλιπ, που δείχνει τις τρεις τραγουδίστριες ως μέλη του γνωστού γκρουπ.

Η Ariana Grande, η Miley Cyrus και η Lana Del Rey ενώνονται στο τραγούδι “Don’t Call Me Angel” και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Κάθε μία από τις τρεις δίνει τη δικός της στυλ και στοιχείο και το τραγούδι είναι ένας από τους καλύτερους φεμινιστικούς ύμνους που έχουμε ακούσει τελευταία!

Η Ariana Grande θα επιμεληθεί μαζί με τους Max Martin, Savan Kotecha και ILYA το soundtrack του της νέας ταινίας που θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου από τη Republic Records / Universal Music. Και ελπίζουμε να δούμε κι άλλες μεγάλες συνεργασίες!

Τη σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ ανέλαβε η Hannah Lux Davis, που αποτελεί τακτική συνεργάτιδα της Ariana! Δες το παρακάτω και νομίζω ότι θα το έχεις στο repeat για την επόμενη ώρα!

Δες ακόμα: Το πρώτο τρέιλερ για τη ταινία «Άγγελοι του Τσάρλι» κυκλοφόρησε και είναι… πολλά υποσχόμενο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;