Michael Schumacher: Έχουμε τις πρώτες ενθαρρυντικές πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του
Μετά τη μεταφορά του Michael Schumacher σε νοσοκομείο στο Παρίσι, έχουμε και τις πρώτες θετικές πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

Όπως έγινε γνωστό, πριν μερικές μέρες ο Michael Schumacher διακομίστηκε σε νοσοκομείο στο Παρίσι για μία πρωτοποριακή θεραπεία. Και τώρα έχουμε τις πρώτες νέες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

Οι πρώτες πληροφορίες έρχονται από μία νεαρή εργαζόμενε στην μονάδα καρδιολογίας στο νοσοκομείο “George Pompidou”. Η νεαρή κοπέλα είπε τα εξής:

“Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο Σουμάχερ έχει τις αισθήσεις του, αντιλαμβάνεται δηλαδή τι συμβαίνει. Ναι, είναι στον τομέα μου. Και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι έχει τις αισθήσεις του.”

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα “Le Parisien”, το νοσοκομείο σχεδόν σφραγίστηκε για να μην διαρρέουν πληροφορίες για τον 50χρονο πιλότο της Formula 1.

Ας σου θυμίσουμε ότι έξι χρόνια μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε κάνοντας σκι, ο Γερμανός πιλότος υποβάλλεται σε ειδική θεραπεία κι όλοι ελπίζουν ότι κάποια στιγμή θα καταφέρει να επανέλθει.

Δες επίσης: Michael Schumacher: Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Παρίσι για ειδική θεραπεία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;