Τράπεζα έβαλε κατά λάθος 120.000 δολάρια σε ένα ζευγάρι!
Πριν τους κατηγορήσουμε, εσύ τι θα έκανες αν έβρισκες το ποσό αυτό στον λογαριασμό σου;

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε με ένα ζευγάρι στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ. Οι δύο τους κατηγορούνται για κλοπή, αφού ξόδεψαν ένα ποσό γύρω στις 120.000 δολάρια που είχαν μπει κατά λάθος στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Η αστυνομία κάνει λόγο για κλοπή γιατί το ζευγάρι δεν ήρθε σε επαφή με την τράπεζα όταν είδε το υπέρογκο αυτό ποσό στον λογαριασμό της. Η αλήθεια είναι ότι δε θα ξέρω τι θα έκανα αν έβρισκα τόσα λεφτά στον λογαριασμό μου.

Όπως αναφέρει το CNN, η γυναίκα δήλωσε στις αρχές ότι τα χρήματα δαπανήθηκαν, μεταξύ άλλων, για την αγορά ενός SUV, ενός τροχόσπιτου, δύο γουρούνων και ενός τρέιλερ για αυτοκίνητο. Οι αγορές αυτές έγιναν στο διάστημα από 3 έως 19 Ιουνίου.

Το ζευγάρι είχε αφήσει κι ένα περιθώριο μερικών ημερών στην τράπεζα να διορθώσει το λάθος, καθώς αυτό είχε συμβεί στις 31 Μαΐου. Μάλιστα, το λάθος είχε γίνει όταν ένα πελάτης στη Γεωργία έκανε κατάθεση ποσού 120.000 δολαρίων αλλά η τράπεζα έβαλε λάθος αριθμό λογαριασμού. Κι έτσι βρέθηκαν τα λεφτά στον τραπεζικό λογαριασμό του ζευγαριού.

Όταν ο πελάτης επικοινώνησε με την τράπεζα για να ρωτήσει για την κατάθεση που είχε κάνει, οι αρμόδιοι ανακάλυψαν ότι τα χρήματα είχαν μεταφερθεί στον λογαριασμό του ζευγαριού. Τότε, η τράπεζα απευθύνθηκε στο εν λόγω ζευγάρι.

Η τράπεζα μίλησε με τη γυναίκα στις 21 Ιουνίου και αυτή τους είπε τα εξής:

“Δεν είχε τα χρήματα γιατί είχε πληρώσει λογαριασμούς”.

Μάλιστα, η γυναίκα υποστήριξε ότι μέρος του ποσού πήγε, επίσης, για να πληρωθούν λογαριασμοί και να επισκευαστούν αυτοκίνητα ενώ έδωσαν 15.000 δολάρια σε “φίλους που τα χρειάζονταν”. Τουλάχιστον, δεν τα έφαγαν όλα μόνοι τους!

Η γυναίκα υποσχέθηκε στην τράπεζα ότι θα προσπαθήσει να έρθει σε συμφωνία για την αποπληρωμή των οφειλομένων. Μετά, όμως, από εκείνη την επικοινωνία των δύο πλευρών δεν κατέστη δυνατό να μιλήσουν ξανά.

Ενώ, η τράπεζα κατέθεσε στον σωστό λογαριασμό 120.000 δολάρια και αφαίρεσε το προαναφερόμενο ποσό από τον λανθασμένο, σύμφωνα με την κατάθεση, στην οποία σημειώνεται, ακόμη, ότι το ζευγάρι είπε στις αρχές ότι γνώριζε ότι τα χρήματα δεν του ανήκαν.

Δες ακόμα: 5 δουλειές που μπορείς να κάνεις για να βγάζεις το χαρτζιλίκι σου και δεν τις είχες σκεφτεί!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;