Συμβαίνει: 34χρονη στην Αγγλία παντρεύτηκε δέντρο
Και υπήρχε και λόγος.

Εντύπωση προκαλεί η κίνηση μιας 34χρονης Αγλλίδας, η οποία επέλεξε, καθώς φαίνεται, να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου… με ένα δέντρο.

Πρόκειται για την ακτιβίστρια ονόματι, Κέιτ Κάνινχαμ, η οποία άλλαξε το όνομά της σε Κέιτ Ρόοζ Έλντερ, προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τη διάσωση του Rimrose Valley Park στην πόλη Λίθερλαντ, που βρίσκεται στην κομητεία Μέρσεϊσαϊντ.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, υπάρχει σχέδιο για την κατασκευή αυτοκινητοδρόμου που θα βοηθήσει στην αποσυμφόρηση των κεντρικών οδικών αρτηριών, οι οποίες καταλήγουν στο μεγάλο λιμάνι του Λίβερπουλ. Ο δρόμος αυτός που προβλέπεται να περάσει μέσα από το πάρκο και θα έχει αποτέλεσμα να κοπούν πολλά δέντρα, ώθησε τη νεαρή ακτιβίστρια να προβεί σε μια αρκετά θαρρετή (και αλλόκοτη σαφώς) πράξη, αποφασίζοντας τελικά να παντρευτεί ένα από τα δέντρα του εν λόγω πάρκου.

Στη γαμήλια τελετή της Κέιτ με το δέντρο παρευρέθηκαν συγγενείς, γνωστοί, φίλοι και πολλοί κάτοικοι της πόλης, ενώ η σύζυγος του δέντρου επέλεξε, για την περίσταση, ένα φόρεμα με πράσινες αποχρώσεις και ένα στεφάνι με λουλούδια στην κεφαλή.

Σύμφωνα με δηλώσεις της ίδιας σχετικά με την απόφαση αυτή:

«Τα σχέδια για να ισοπεδωθεί αυτό το όμορφο μέρος για έναν άλλο πολυσύχναστο δρόμο δεν έχουν νόημα και είναι μια επίθεση στην υγεία μας» [..] «Ο φίλος μου υποστηρίζει πολύ την απόφαση μου. Με βοήθησε με τη τελετή. Ο μεγαλύτερος μου γιος ντράπηκε όταν του είπα τι θα κάνω, αλλά αποφάσισε να έρθει στην τελετή. Σημαίνει πολλά για μένα να είναι εκεί. Ο πατέρας μου ήταν υποστηρικτικός και με το βαν του με βοήθησε να οργανώσω τη μεγάλη ημέρα».

Στη συνέχεια προσέθεσε μάλιστα ότι:

«Στην αρχή ήταν μια ιδέα. Στη συνέχεια αποφασίσαμε πως πρέπει να υλοποιηθεί» […] «Έχω διαδηλώσει στους δρόμους με χιλιάδες ακόμη, αλλά αυτό δεν τράβηξε τόσο την προσοχή του κόσμου. Υπάρχουν ντόπιοι που δεν γνωρίζουν τι πρόκειται να κατασκευαστεί και ποιες επιπτώσεις θα έχει το έργο αυτό στο πάρκο».

Τι να πεις.. Όντως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα κάποιες φορές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;