Τι δείχνει η δημοσκόπηση της Opinion Poll για το πρώτο διάστημα διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας;
Τι γνώμη έχουν οι πολίτες για τη νέα κυβέρνηση σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Opinion Poll;

Στην πρώτη δημοσκόπηση που έγινε μετά τις Εθνικές Εκλογές 2019 από την εταιρεία δημοσκοπήσεων Opinion Poll βλέπουμε και την πρώτη εικόνα που έχουν οι πολίτες για τη νέα κυβέρνηση. Κι αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα, η γνώμη των πολιτών για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι ιδιαίτερα θετική.

Σύμφωνα με την έρευνα της εταιρείας Opinion Poll καταγράφεται μία θετική υποδοχή στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για το πανεπιστημιακό άσυλο, την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, τις επιχειρήσεις στα Εξάρχεια και τη μείωση του ΕΝΦΙΑ από φέτος. Μάλιστα, Ο βαθμός ικανοποίησης από το κυβερνητικό έργο μετά το πρώτο δίμηνο διακυβέρνησης κυμαίνεται στο 55%. Ενώ, η έκφραση αισιοδοξίας φτάνει στο 53%!

Μάλιστα, οι πολίτες δίνουν θετική ψήφο στον νέο πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, με το ποσοστό να φτάνει στο 60%. Η καταλληλότητά του για την πρωθυπουργία έχει φτάσει στο 50%.

Ένα, επίσης, σημαντικό στοιχείο της έρευνας αυτής είναι το ποσοστό αποδοχής των νέων Υπουργών. Εκεί, πρώτος με διαφορά είναι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης και δεύτερος, με αρκετή διαφορά από τον τρίτο ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι εξής Υπουργοί: Νίκος Δένδιας, Νίκη Κεραμέως και Κωστής Χατζηδάκης.

Δες αναλυτικά τη δημοσκόπηση εδώ!

Δες ακόμα: Ραγδαίες αλλαγές στα ΑΕΙ: Τέλος οι «αιώνιοι φοιτητές»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;