Ετοιμάσου! Έρχεται το πρώτο ξενοδοχείο Star Wars!
Στη Φλόριντα ετοιμάζεται το πρώτο ξενοδοχείο Star Wars!

Η εμπειρία του Star Wars θα γίνει ακόμα πιο διαδραστική από ήταν μέχρι τώρα. Καθώς περιμένουμε τη νέα ταινία Star Wars: The Rise of Skywalker και οι φανατικοί έχουν επισκεφτεί πολλές φορές τα θεματικά πάρκα που έχουν βασιστεί στη σειρά, η Disney έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες και φωτογραφίες για ένα ξενοδοχείο που θα βασιστεί στην εμπειρία του Star Wars!

Το όνομα αυτού “Star Wars: Galactic Cruiser”!

Η Disney δημοσιεύεσαι τα σχέδια που δείχνουν ένα ξενοδοχείο που θα είναι μία ξεχωριστή και μοναδική εμπειρία για τον επισκέπτη. Θα βρίσκεται στο Walt Disney World Resort στη Φλόριντα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Top: Star Wars- Galactic Cruiser concept art. Bottom: The space station scene from (the now extinct) Horizons attraction. #disney #disneyworld #disneyworldresort #disneyland #disneyparks #horizons #epcot #starwars #starwarsgalacticcruiser #starwarshotel #starwarsgalaxysedge #futureworld #disneystarwars #disneyfan #d23 #disneyside #d23expo #extinctdisney #disneyhistory #disneyfuture

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ mrchasingdisney στις

Οι επισκέπτες, που μπορούν ήδη να βρεθούν και στο θεματικό πάρκο της ταινίας, θα μπορούν να ανεβαίνουν στο διαστημόπλοιο Halcyon για μια Star Wars εμπειρία τριών ημερών (δύο διανυκτερεύσεις). Δε θα υπάρχει επιλογή για μεγαλύτερης ή μικρότερης διάρκειας παραμονή.

Δυστυχώς, η χρονική διάρκεια είναι ορισμένη για μια εμπειρία στην οποία περιλαμβάνεται βόλτα με το διαστημόπλοιο από το First Order και τον Kylo Ren. Επιπλέον, το ξενοδοχείο αυτό διαθέτει αντί για παράθυρα οθόνες που δίνουν την εντύπωση ότι ο επισκέπτης βρίσκεται στο διάστημα.

Η περιπέτεια σου, όπως αναφέρει η ΑΠΕ-ΜΠΕ, αρχίζει με το που φτάνεις στον τερματικό σταθμό του δια-γαλαξιακού διαστημοπλοίου στο World Disney World, για το τσεκ-ιν σου. Εκεί θα επιβιβάζεσαι σε άκατο για μεταφορά του στο διάστημα. Η οποία θα “δένει” στο διαστημόπλοιο Halcyon. Όταν ανοίξει η μπουκαπόρτα, θα πατήσεις το πόδι τους στο κατάστρωμα και το ταξίδι σου έχει ξεκινήσει για τις επόμενες τρεις ημέρες. Θα νιώσεις πραγματικά σαν τον Han Solo και τον Luke Skywalker!

Η εμπειρία, όμως, δε σταματάει εκεί. Η διαμονή σου στο “διαστημόπλοιο” θα περιλαμβάνει και αρκετές δραστηριότητες όπως η εκπαίδευση σε σπαθομαχία με φωτόσπαθο, επίσκεψη στη γέφυρα του διαστημόπλοιου και ειδική εκπαίδευση στο πώς λειτουργεί ένα διαστημόπλοιο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Top: Star Wars- Galactic Starcruiser concept art of a battle scene. Bottom: The battle sequences from (the now extinct) Habit Heroes in Innoventions at EPCOT. #disney #disneyworld #disneyworldresort #epcot #starwars #starwarsgalaxysedge #starwarsgalacticcruiser #disneyparks #disneyside #d23 #disneyfan #d23expo #habitheroes #futureworld #starwarshotel #starwarsbattle #innoventions #extinctdisney #extinctattractions #disneylife #disneyshollywoodstudios #galaxysedge #starwarsfan #starwarsland

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ mrchasingdisney στις

Ακόμη δεν έχει οριστεί ημερομηνία εγκαινίων για το ξενοδοχείο Star Wars, αλλά ούτε έχουν ανακοινωθεί και επίσημα οι τιμές. Οι εκτιμήσεις, ωστόσο, για το κόστος διαμονής κάνουν λόγο για 1.400 δολάρια ανά άτομο για το τριήμερο. Κάποιες από τις εκτιμήσεις ανεβάζουν το κόστος στα 3.300 δολάρια. Μια καμπίνα για πέντε φημολογείται ότι θα κοστίζει περίπου 7.200 δολάρια. Τίποτα από αυτά, όμως, δεν είναι επίσημο!

Δες ακόμα: Το νέο τρέιλερ για το Star Wars: The Rise of Skywalker κυκλοφόρησε και πρέπει να το δεις! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;