Φοιτητική ζωή: 9 καταστάσεις που πρέπει να ζήσει κάθε φοιτητής
Τις καταστάσεις αυτές θα τις ζήσουν σίγουρα ΌΛΟΙ οι φοιτητές στη φοιτητική ζωή τους!

Η φοιτητική ζωή μας χάρισε μεγάλες στιγμές και εσύ που ετοιμάζεσαι να τη ζήσεις θα καταλάβεις τι εννοούμε!

Ως φοιτητής θα ανακαλύψεις πολλά πράγματα που θα αφορούν τη φοιτητική ζωή και να σου πούμε σε αυτό το σημείο πως πρέπει να ξεχάσεις όλα όσα γνώρισες στο σχολείο, γιατί τώρα σου ανοίγεται ένας νέος δρόμος.

Η φοιτητική ζωή έχει προσφέρει σε πολλούς ανθρώπους μαθήματα. Και όχι μόνο πανεπιστημιακού επιπέδου.

Έτσι, λοιπόν, θα σου μιλήσουμε για κάποιες καταστάσεις που έχουν ζήσει οι φοιτητές και να ξέρεις πως θα τις ζήσεις και εσύ!

1. Η πρώτη μέρα

Πρώτη μέρα στη σχολή και αισθάνεσαι λίγο περίεργα. Παντού βλέπεις αφίσες, φάτσες που δεν έχεις ξαναδεί ποτέ και πρέπει να διαχειριστείς τον νέο κόσμο που μπήκες. Άγχος χωρίς να υπάρχει λόγος και ένα πρόσωπο χαμένο στο διάστημα. Αν είσαι newbie προσπάθησε να το ξεπεράσεις γρήγορα.

2. Τα party

Τα φοιτητικά party είναι υπεύθυνα για τη δημιουργία πολλών σχέσεων αλλά και για διάφορες γνωριμίες. Είναι από must things to do όταν είσαι φοιτητής και κανείς δε θα ξεχάσει το πρώτο party που βρέθηκε.

3. Λιώσιμο μέχρι τελικής πτώσεως σε καφέ

Ξυπνάς το πρωί, βαριέσαι και κατευθύνεσαι στη σχολή. Ξαφνικά συναντάς συμφοιτητές και λες να πιεις ένα καφεδάκι μέχρι να ξεκινήσει το μάθημα. Το παιχνίδι έχει χαθεί ήδη. Δεν πρόκειται να σηκωθείτε και να πάτε πουθενά. Μήπως το θυμάσαι, παλιέ;

4. Επιτραπέζια

Άπειρες ώρες παιχνιδιών σε σπίτια και μαγαζιά. Μαθαίνεις τους άλλους όταν αποφασίζεις να παίξεις επιτραπέζια!

5. Hangover

Μια λέξη που υπάρχει στο λεξιλόγιο κάθε φοιτητή που έχει δώσει το παρόν, έστω και σε ένα party της σχολής του. Θα μάθεις πως είναι.

6. Διάβασμα τελευταίας στιγμής

Υπάρχουν εξεταστικές που σε βρήκαν στα down σου και δεν ήθελες να διαβάσεις. Μια μέρα πριν αποφάσισες να ανοίξεις βιβλίο και νομίζεις πλέον πως τα ξέρεις όλα. Έλα όμως που δεν περνάει και αυτή η εξεταστική σε πονάει. Παιδιά, διαβάστε!

7. Πρώτη μέρα εξεταστικής

Με μεγάλη προσπάθεια ανοίγουν τα μάτια σου και προσπαθείς να θυμηθείς ότι σου έρχεται. Μετά βρίσκεις τα πατήματα σου!

8. Η απουσία της μαμάς

Μανούλα, μαμά, μητέρα. Εκτιμάς κάθε μέρα όλο και περισσότερο τις στιγμές που φρόντιζε να μη σου λείπει τίποτα από το σπίτι και ξαφνικά αισθάνεσαι μια νοσταλγία για το μαλακτικό που χρησιμοποιούσε για να πλύνει τα ρούχα σου. Όλοι το έχουμε πάθει και όλοι θα το πάθετε!

9. Η ελευθερία του να μένεις μόνος σου

Να και κάτι που θα το ζήσουν μόνο οι φοιτητές που θα περάσουν σε άλλη πόλη από αυτή που ζουν. Είναι τελείως διαφορετικό το να μένεις μόνος σου κάπου και να περνάς τον χρόνο σου όπως θέλεις. Μπορείς να μείνεις κλεισμένος όλη μέρα μέσα στο σπίτι και να μην σου πει κανείς τίποτα. Ή να κάτσεις με τις ώρες στο κρεβάτι!

Δες ακόμα: Βάσεις 2019: Πότε ξεκινούν οι εγγραφές των πρωτοετών στα ΑΕΙ;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;