Νέα συλλογή Alpha Industries x Eastpak
Συλλογή FW19 - “Κοινή κληρονομία, Μοναδικό Όραμα”

Μια κοινή κληρονομιά σε στρατιωτικό εξοπλισμό, ένα κοινό όραμα για τη λειτουργικότητα και η ίδια ασυμβίβαστη στάση για την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Αυτά είναι τα στοιχεία που έκαναν την Alpha Industries και την Eastpak να συνεργαστούν σε αυτή τη συλλεκτική συλλογή ορόσημο. Δύο θρυλικά αμερικανικά brands που άρχισαν να κατασκευάζουν εξοπλισμό για τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ στη δεκαετία του 1950 και στη συνέχεια πέρασαν αντίστοιχα στην καταναλωτική αγορά τη δεκαετία του 1970. Δύο brands που τώρα ένωσαν τις δυνάμεις τους για να φέρουν το military στιλ στην κουλτούρα του δρόμου.

Με έμπνευση από το παγκοσμίως διάσημο flight jacket MA-1 -που φορούσαν οι πιλότοι και τα πληρώματα της Πολεμικής Αεροπορίας και του Ναυτικού των ΗΠΑ- κάθε στοιχείο αυτής της αποκλειστικής συλλογής συνδυάζει τα εμβληματικά στρατιωτικά σχέδια της Alpha Industries με τη γνωστή λειτουργικότητα της Eastpak. Ένας φόρος τιμής σε μια κοινή κληρονομιά που είναι βαθιά χαραγμένη και στα δύο brands.

Η συλλογή Alpha Industries x Eastpak είναι ήδη διαθέσιμη σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

PADDED PAK’R

Το πιο δημοφιλές μοντέλο της Eastpak, που επανασχεδιάστηκε με στοιχεία του θρυλικού flight jacket Alpha Industries MA-1, με τη χρήση ακόμα και χαρακτηριστικού νάιλον υφάσματος, με μονόχρωμο καπιτονέ στο πίσω μέρος, την πορτοκαλί επένδυση για αντίθεση, ετικέτες με βελούδινη επένδυση Velcro με κοινό branding και το κόκκινο “Remove Before Flight” αξεσουάρ Alpha. Οι ενισχυμένοι SGS ιμάντες ώμου και η ενυσχυμένη θήκη laptop συμπληρώνουν την εικόνα της λειτουργικότητας και του στυλ, που εκφράζεται συνολικά στο βασικό σχέδιο αυτής της συλλογής.

SPRINGER

Το αυθεντικό τσαντάκι μέσης ενισχυμένο με τα αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά που ορίζουν αυτή τ η συνεργασία ορόσημο. Κατασκευασμένο από σκληρό νάιλον πτήσης σε χρώματα Alpha Green ή Alpha Black με αντίθεση στις ραφές, λαμπερή πορτοκαλί επένδυση, ετικέτες Velcro και το χαρακτηριστικό “Remove Before Flight”. Η ρυθμιζόμενη ζώνη μέσης και η πίσω τσέπη με φερμουάρ εξασφαλίζουν ότι αυτή η τσάντα είναι έτοιμη για δράση.

CALUM

Ένα μοναδικό σχέδιο ειδικά για αυτή τη συλλογή, το Calum duffle εμπνέεται από τον αυθεντικό στρατιωτικό σάκο. Με ενσωματωμένη θήκη για laptop, πολλαπλές τσέπες, χερούλια μεταφοράς, ρυθμιζόμενο ιμάντα ώμου και αδιάβροχα φερμουάρ στο εξωτερικό. Φυσικά, όλα τα στιλιστικά στοιχεία που εμπνέονται από το flight jacket Alpha Industries MA-1 είναι επίσης ορατά , συμπεριλαμβανομένων των co-branded ετικετών Velcro και του διάσημου “Remove Before Flight” αξεσουάρ στο φερμουάρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;