Φοιτητική ζωή: 5 συμβουλές που πρέπει να ξέρει κάθε νέος φοιτητής!
Κάθε πρωτοετής πρέπει να ξέρει αυτά τα πράγματα για τη φοιτητική ζωή του!

Η φοιτητική ζωή είναι μια μοναδική εμπειρία! Και πρέπει αν τη ζήσεις όσο μπορείς. Να γεμίσεις το καλάθι σου με αναμνήσεις και όμορφες στιγμές. Αλλά, δεν πρέπει να το παρακάνεις!

Όλοι οι νέοι φοιτητές που ξεκινούν φέτος τη νέα του φοιτητική ζωή πρέπει να γνωρίζουν πως με την κατάλληλη ψυχολογία αλλά και προετοιμασία, θα είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις περισσότερες προκλήσεις που θα εμφανιστούν μπροστά τους.

1. Κοινωνικότητα

Μια από τις «δουλειές» που έχεις να κάνεις ως νέος φοιτητής είναι να βάλεις μπροστά την κοινωνικότητα σου και να γνωρίσεις κόσμο. Οι άνθρωποι που θα γνωρίσεις στη σχολή θα είναι αυτοί που σταθούν στο πλευρό σου και κατανοούν το νέο σου βήμα στη ζωή.

2. Επιμέλεια

Παρακολούθησε τα μαθήματα και μη ξεχνάς πως είναι σημαντικό να βρίσκεσαι στην αίθουσα κατά την παράδοση των μαθημάτων. Θα κάνεις τι δικές σου σημειώσεις και θα μπορείς να κατανοήσεις καλύτερα το μάθημα αλλά και να θέσεις τα δικά σου ερωτήματα στον καθηγητή.

3. Αλλαγή συμπεριφοράς

Έχεις φύγει από το Λύκειο και τώρα μπαίνεις στην αρχή της ενήλικης ζωής σου. Με λίγα λόγια παύεις να είσαι παιδί και ξεκινάς να μαθαίνεις τι σημαίνει ανεξαρτησία αλλά και άλλα όμορφα πράγματα.

4. Θετική στάση

Μην είσαι γκρινιάρης και σκυθρωπός γιατί δε θα καταφέρεις τίποτα. Τώρα ξεκίνησες, μπήκες στο δρόμο σου. Αποδέξου το και προχώρα. Έχοντας θετική στάση θα μπορείς να αντιμετωπίσεις καλύτερα τα πράγματα και θα είσαι αρκετά ευχάριστος και για τους άλλους.

5. Διασκέδαση

Η φοιτητική ζωή δεν είναι μόνο διάβασμα και παρακολούθηση μαθημάτων. Μπορείς να βγεις με φίλους, να διασκεδάσεις και να πας εκδρομές. Απλά θέλει καλή διαχείριση χρόνου και εννοείται προσοχή όταν πλησιάζει η εξεταστική.

Δες ακόμα: Φοιτητικό σπίτι: 4 σημαντικές συμβουλές για να βρεις το κατάλληλο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 0 
  
 1