Facebook: Ετοιμάζει την κατάργηση των likes
Πέρα από την απόκρυψη των likes στο Instagram αναμένεται να γίνει το ίδιο και στην εφαρμογή του Facebook.

Έχεις ακούσει εδώ και καιρό ότι η εταιρεία Facebook ετοιμάζει την απόκρυψη των “likes” στο Instagram. Όμως, αυτό που δεν ήξερες ότι έχεις αυτή τη δυνατότητα και στην ίδια εφαρμογή του Facebook.

Μάλιστα, μέσα στον κώδικα της εφαρμογής Facebook για συσκευές Android υπάρχει εντολή για απόκρυψη του αριθμού των likes στα posts για όλους τους χρήστες, εκτός από αυτόν που έχει κάνει την ανάρτηση!

Όπως αναφέρει η γνωστή ερευνήτρια Jane Manchun Wong, μέσα στον κώδικα της εφαρμογής Facebook για συσκευές Android υπάρχει ξεκάθαρη αναφορά για απόκρυψη του αριθμού των likes στις αναρτήσεις για όλους τους χρήστες, εκτός από αυτόν που έχει κάνει την ανάρτηση. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Techgear, οι υπόλοιποι χρήστες θα βλέπουν μερικές αντιδράσεις στην ανάρτηση που έχει απαγορεύσει ο χρήστης που την ανέβασε να φαίνονται τα likes, αλλά και μια σημείωση πως κάποιος φίλος και ορισμένοι άλλοι χρήστες έχουν κάνει like. Δε θα φαίνεται, όμως, ο ακριβής αριθμός των συνολικών likes.

Η εταιρεία έχει, ήδη, επιβεβαιώσει στην ιστοσελίδα TechCrunch ότι σκέφτεται να πραγματοποιήσει δοκιμή για το νέο μέτρο στην κύρια εφαρμογή του κοινωνικού δικτύου. Όμως, δεν την έχει ξεκινήσει μέχρι στιγμής.

Όλες οι αλλαγές αυτές φαίνεται πώς θα φέρουν αρκετές δυσκολίες στους influencers!

Δες ακόμα: Facebook: Έρχεται το Dark Mode για την έκδοση της εφαρμογής στα κινητά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;