Ελένη Τοπαλούδη: Οι δύο κατηγορούμενοι παραπέμπονται σε δίκη
Σε δίκη παραπέμπονται οι κατηγορούμενοι της υπόθεσης Ελένη Τοπαλούδη.

Νέες εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση Ελένη Τοπαλούδη, καθώς, σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Περιφέρειας του Εφετείου Δωδεκανήσου παραπέμπονται οι κατηγορούμενοι. Μάλιστα, κατηγορούνται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και για βιασμό.

Στη δίκη παραπέμπονται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, όπως γράφει η “Δημοκρατική της Ρόδου”. Ενώ, το δικαστικό συμβούλιο, που υιοθέτησε αυτούσια την εισήγηση του Αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, που χειρίστηκε την υπόθεση, παρατείνει την κράτηση των κατηγορουμένων έως την 4η Δεκεμβρίου 2019. Υπάρχει, όμως, η περίπτωση η κράτησή τους να παραταθεί για ακόμη ένα 6μηνο, μέχρι να προσδιοριστεί η δίκη.

Η Ελένη Τοπαλούδη είχε βρεθεί νεκρή στις 28 Νοεμβρίου του 2018 στη βραχώδη περιοχή “Φώκια”, στους Πεύκους Λίνδου. Για μέρες η ταυτότητά της 21χρονης φοιτήτριας παρέμενε άγνωστη καθώς το μόνο στοιχείο που είχαν οι Αρχές ήταν ένα τατουάζ που είχε στο πόδι.

Οι Αρχές, μετά από τις σχετικές έρευνες, κατέληξαν σε έναν 21χρονο Ροδίτη και έναν 19χρονο από την Αλβανία, οι οποίοι κατά την ανάκρισή τους έπεσαν σε αντιφάσεις. Με τελικό αποτέλεσμα να ομολογήσουν για το φρικτό έγκλημα το οποίο έκαναν. Μάλιστα, ο ένας κατηγόρησε τον άλλο.

Πιο συγκεκριμένα και με στοιχεία από τις έρευνες φαίνεται ότι οι κατηγορούμενοι παρέσυραν την Ελένη Τοπαλούδη στην εξοχική κατοικία του 21χρονου. Εκεί επειδή εκείνη αρνήθηκε να δεχθεί τις ερωτικές τους προτάσεις τη χτύπησαν βάναυσα και σε ημιθανή κατάσταση τη μετέφεραν στη βραχώδη παραλία. Στη συνέχεια, την πέταξαν στην θάλασσα.

Δες ακόμα: Ελένη Τοπαλούδη: Οι συνομιλίες στο Facebook αναμένεται να δώσουν νέα στοιχεία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;