5 πράγματα που θα σου αποδείξουν ότι είσαι δυστυχισμένη στη σχέση σου
Αυτά είναι τα πράγματα που θα σου αποδείξουν ότι είσαι δυστυχισμένη στη σχέση σου!

Η σχέση είναι μία κατάσταση που μπορεί να διαρκέσει για πάρα πολύ καιρό και να είναι όλα ρόδινα με αγάπη και όλα τα υπόλοιπα, ή να τελειώσει κάπως άδοξα και σύντομα! Σε αυτήν την περίπτωση, βέβαια, δύσκολα παραδέχεσαι ότι δεν είσαι ευτυχισμένη στη σχέση σου.

Είτε γιατί φοβάσαι να μείνεις μόνη σου μετά από τόσο καιρό, είτε για διάφορους άλλους λόγους δικού σου! Πρέπει, όμως, να αφήσεις μία τέτοια σχέση γιατί σε αφήνει πίσω και θα σου δημιουργήσει και άλλα προβλήματα στη συνέχεια!

Πώς θα το καταλάβεις, όμως;

1. Φοβάσαι να μείνεις μόνη σου

Γι’ αυτό και δεν παραδέχεσαι ούτε στον ίδιο σου τον εαυτό ότι δεν είσαι καλά! Ακόμα και όταν νιώθεις ότι πνίγεσαι, αποφεύγεις να μιλήσεις στον σύντροφό σου. Φοβάσαι μήπως τσακωθείτε και με τη σκέψη αυτή αλλάζεις αμέσως γνώμη και σκέφτεσαι ότι είσαι υπερβολική και πως η σχέση σου είναι μία χαρά.

2. Υπάρχουν φορές που σκέφτεσαι το χωρισμό

Πράγμα δύσκολο, μετά από τόσο καιρό. Συνήθως, επικρατεί η δύναμη της συνήθειας και σε κρατάει πίσω, κόβοντάς σου τη φόρα που είχες πάρει κι εμποδίζοντάς σε να φύγεις από τη σχέση αυτή!

3. Φλερτάρεις όταν βγαίνεις έξω

Δείχνει ότι ψάχνεις την επιβεβαίωση αλλού και θέλεις κάτι καινούριο που να σου προκαλεί ένα ενδιαφέρον! Άρα, σημαίνει ότι η σχέση σου δε σε καλύπτει πια σε όλα τα επίπεδα!

4. Δε μιλάς συχνά για τη σχέση σου

Αν ήσουν πραγματικά ευτυχισμένη, θα μιλούσες συνέχεια για εκείνον στην παρέα σου και θα έλεγες πράγματα που κάνατε μαζί! Επίσης, πιστεύεις μέσα σου ότι τον έχεις βαρεθεί!

5. Μειώνεις συχνά τον άνθρωπό σου

Έχεις βρει όλα του τα ελαττώματα και συνέχεια του τα “χτυπάς” ή τα φέρνεις στο μυαλό σου! Καλό είναι τότε να χωρίσεις και να τα αφήσεις όλα πίσω!

Δες ακόμα: Τα ήξερες αυτά τα στατιστικά για το σεξ;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;