Hugh Grant: Έξαλλος με τον Μπόρις Τζόνσον - Του απαντάει μέσω Twitter!
O Hugh Grant φαίνεται πως έχει νεύρα με τον Μπόρις Τζόνσον και την πολιτική του και ανέβασε μία μοναδική απάντηση στο Twitter.

Ο Hugh Grant πήρε θέση κατά του Βρετανού Πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον. Μάλιστα, έκανε μια οργισμένη και επιθετική ανάρτηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter μετά τις εξελίξεις και το κλείσιμο της Βουλής στη Βρετανία.

Ο διάσημος ηθοποιός απάντησε σε ένα βίντεο του Μπόρις Τζόνσον (το οποίο συμπεριέλαβε στην ανάρτησή του). Ο Hugh Grant, που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εκρήξεις, χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα και βρισιές κατά του Βρετανού Πρωθυπουργού.

Στο βίντεο, που μοιράστηκε ο διάσημος ηθοποιός, ο Μπόρις Τζόνσον μιλά για το Brexit και για τους στόχους της νέας κυβέρνησης. Σε αυτό υποστηρίζει πως δε θα περιμένει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου για να οδηγήσει τη χώρα μπροστά. Και αυτό φαίνεται να εξόργισε τον Hugh Grant!

Ο ηθοποιός έγραψε τα παρακάτω στην ανάρτησή του, μιλώντας τόσο για το μέλλον όσο και για το Brexit. Δες αναλυτικά τι έγραψε ο ηθοποιός. (Ακολουθεί σκληρή γλώσσα)

“Δεν θα γ@@σεις το μέλλον τον παιδιών μου. Δεν θα καταστρέψεις τις ελευθερίες, για την υπεράσπιση των οποίων πολέμησε ο παππούς μου σε δύο πολέμους. Άντε γ@@σου υπερ-προβεβλημένο λαστιχένιο παιχνίδι μπάνιου. Η Βρετανία είναι αηδιασμένη με εσένα και τη μικρή συμμορία με τους αυνάνες συνεργάτες σου”.

Δες και το σχετικό tweet του!

Δες επίσης: Ο άστατος Hugh Grant παντρεύεται για 1η πρώτη φορά και αυτή είναι η σύντροφός του! (photos)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;