La Casa de Papel: Οι κομμένες σκηνές του Neymar θα προβληθούν μετά την αθώωσή του
Ο Neymar αθωώθηκε από τον δικαστή του Σάο Πάολο από τις κατηγορίες για βιασμό και οι σκηνές που είχε γυρίσει για το La Casa de Papel θα προβληθούν κανονικά!

Το La Casa de Papel μπορεί, ήδη, να έχει κυκλοφορήσει την τρίτη του σεζόν, αλλά έρχονται κάποιες αλλαγές στις προηγούμενες σεζόν του. Αφού ο Νεϊμάρ απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες περί βιασμού, το Netflix αποφάσισε να επαναφέρει τις κομμένες σκηνές με τον ποδοσφαιριστή στη σειρά!

Η γνωστή streaming εφαρμογή αποφάσισε να κόψει τις εν λόγο σκηνές όταν έκανε τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ η είδηση ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε δεχτεί κατηγορίες από συμπατριώτισσά του για βιασμό σε ξενοδοχείο του Παρισιού τον περασμένο Μάιο. Όμως, στις αρχές του Αυγούστου η υπόθεση έκλεισε οριστικά.

Ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες, καθώς ο δικαστής του Σάο Πάολο αποφάσισε την αθώωσή του εφόσον δεν υπήρχαν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για την ενοχοποίησή του.

Αφού λοιπόν ο Νεϊμάρ αθωώθηκε, το Netflix αποφάσισε να επαναφέρει τις σκηνές στις οποίες έπαιζε στο Casa de Papel ο ποδοσφαιριστής. Συγκεκριμένα, είχε παίξει στο 6ο και 8ο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της σειράς!

Την επιστροφή του στο Casa de Papel, μάλιστα, ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Eu pude realizar meu sonho e fazer parte da minha série favorita. E agora eu posso compartilhar o João com todos vocês ! Gracias @lacasadepapel! #LCDP3 #nuevofichaje #lacasadepapel

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 3n310ta ?? ? neymarjr (@neymarjr) στις

Δες ακόμα: La Casa de Papel: Οι μικρές και μεγάλες εκπλήξεις του 3ου κύκλου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;