Αυτή είναι η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Michelle Obama στη νέα σειρά!
Η σειρά "First Ladies" θα αρχίσει να προβάλλεται σύντομα στις ΗΠΑ και μάθαμε ποια ηθοποιός θα υποδυθεί την Michelle Obama!

Μια νέα σειρά που θα αναφέρεται στις Πρώτες Κυρίες των ΗΠΑ, θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό να προβάλλεται στην Αμερική. Και τα τελευταία νέα για το κάστινγκ της σειράς μας έχει ενθουσιάσει. Κι αυτό γιατί μάθαμε ποια ηθοποιός θα υποδυθεί την Michelle Obama!

Σύμφωνα με το Deadline, η σειρά θα ονομάζεται “First Ladies” και τη Michelle Obama θα υποδυθεί η διάσημη και βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Viola Davis, η οποία, μάλιστα, υπογράφει και την παραγωγή. Στον πρώτο κύκλο της σειράς αναμένεται να δούμε εκτός από την σύζυγο του Μπαράκ Ομπάμα, και τις ιστορίες των Ελεανόρ Ρούσβελτ και Μπέτι Φορντ.

Η JuVee Productions, θα αναλάβει την παραγωγή της σειράς |First Ladies” με το σενάριο να υπογράφει ο συγγραφέας Ααρών Κούλεϊ. Η σειρά θα λαμβάνει χώρα στην Ανατολική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου, όπου, όπως γράφει και το Deadline:

“Πολλές από τις πιο σημαντικές και παγκόσμιες αποφάσεις της ιστορίας έχουν γίνει χάρη τις απόψεις χαρισματικών και δυναμικών Πρώτων Κυριών. Η ιστορία θα προσπαθήσει να ρίξει φως στην προσωπική και πολιτική ζωή των πιο αινιγματικών ηρώων μας.”

Η Viola Davis είναι ενθουσιασμένη που θα υποδυθεί την Michelle Obama και μοιράστηκε με τους followers της στο Twitter τα εξής:

“Είμαι περήφανη που θα φωτίσουμε αυτές τις γενναίες και ασυνήθιστες γυναίκες.”

Ενώ, στο Instagram μοιράστηκε την παρακάτω φωτογραφία!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Proud to spotlight these brave, extraordinary women! #FirstLadies ・・・ We’re super excited to partner with Aaron Cooley, Cathy Schulman (@welleent), Jeff Gaspin (Gaspin Media) and Brad Kaplan (LINK Entertainment)! #FirstLadies #Showtime #JuVeeProductions Repost from @juveeproductions

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Viola Davis (@violadavis) στις

Δες επίσης: Αυτή την εμφάνιση της Michelle Obama δεν την περίμενες με ΤΙΠΟΤΑ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;