Φωτιά στον Αμαζόνιο: Ο Sting ξεσπά κατά Μπολσονάρου
Ο Sting σε μία εκτενή ανάρτησή του στο Facebook ξεσπά κατά του Προέδρου της Βραζιλίας για τη φωτιά στον Αμαζόνιο.

Η φωτιά στον Αμαζόνιο συνεχίζει να κατακαίει τα πάντα και αυτό έχει δημιουργήσει δημόσια κατακραυγή. Ένα από τα διάσημα πρόσωπα που πήραν θέση ήταν και ο Sting!

Σε δήλωσή του ο γνωστός μουσικός καταδικάζει την στάση του προέδρου της Βραζιλίας απέναντι στο θέμα του Αμαζονίου. Μάλιστα, δηλώνει τα εξής:

“Είναι γνωστό πως δεν συμπαθεί τους ιθαγενείς της Αμαζονίας.”

Ο Sting έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook στην οποίο επικρίνει έντονα τον πρόεδρο Ζαΐχ Μπολσονάρου, και τον κατηγορεί ότι τηρεί αρνητική στάση απέναντι στην κλιματική αλλαγή. Μάλιστα, επισημαίνει ότι η στάση του και οι πολιτικές του αποφάσεις ανοίγουν τον δρόμο της αποψίλωσης του Αμαζονίου και της εμπορικής εκμετάλλευσης της περιοχής.

Ο διάσημος μουσικός λέει ακόμα ότι είναι γνωστό σε όλους πως ο πρόεδρος της Βραζιλίας δεν συμπαθεί και μιλάει απαξιωτικά για τους ιθαγενείς της Αμαζονίας. Καλεί, μάλιστα, την κυβέρνηση της χώρας να αλλάξει πολιτική, καθώς αμέτρητα είδη ζώων και φυτών που ζουν στην περιοχή κινδυνεύουν να εξαφανιστούν άμεσα.

Ο Sting, μάλιστα, στην επιστολή του υπογραμμίζει:

“Οι ηγέτες που επικαλούνται εθνικιστικές ατζέντες ή ισχυρίζονται ότι η αλλαγή του κλίματος και όσοι μιλούν για αυτή είναι μια φάρσα, είναι ένοχοι πολύ περισσότερο από όλους όσοι κοιτάζουν και δεν κάνουν τίποτα. Πρόκειται για εγκληματική αμέλεια σε παγκόσμια κλίμακα.”

Δες την σχετική ανάρτηση του γνωστού μουσικού στο Facebook!

Δες ακόμα: Φωτιά στον Αμαζόνιο: Η Βραζιλία αποδέχεται (τελικά) τη βοήθεια των G7 με όρους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
ΤΕΛ
87 - 73
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΗΜ
40 - 32
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;