Βγήκαν οι βάσεις 2019 και έχουμε ήδη τους πρώτους αριστούχους
Βάσεις 2019: Με 19.435 μόρια διαπρέπει η πρώτη αριστούχος από το ΕΠΑΛ Μαγνησίας

Τέλος αγωνίας η σημερινή ημέρα για τους υποψηφίους και τις υποψηφίους των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, αφού οι ΒΑΣΕΙΣ 2019  ανακοινώθηκαν το σήμερα το πρωί, Τρίτη 27 Αυγούστου, από το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΑΣΕΙΣ 2019

Υπενθυμίζουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους

β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στις σχολές και τα Πανεπιστήμια της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, πολλοί είναι οι υποψήφιοι που θα κάνουν πραγματικότητα τα σχέδιά τους για το μέλλον, πετυχαίνοντας στην πρώτη επιλογή που έθεσαν στόχο στο μηχανογραφικό τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και η περίπτωση μιας υποψήφιας από τον Βόλο, η οποία κατάφερε να εισαχθεί στην Ιατρική Σχολή και η οποία ευχαριστεί θερμά όλους όσους τη στήριξαν τόσον καιρό. Η εν λόγω υποψήφια είναι η πρώτη των πρώτων από τα Επαγγελματικά Λύκεια της Μαγνησίας.

Ο λόγος για τη Σμαράγδα Λιάτσικου, που συγκέντρωσε 19.435 μόρια, είναι παντρεμένη με δύο παιδιά, εργαζόμενη σε ιδιωτική κλινική και συνδικαλίστρια στον τομέα της Υγείας, καταφέρνοντας να πετύχει στη σχολή που ονειρευόταν.

Η ίδια ευχαρίστησε όσους της στάθηκαν και δήλωσε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με βοήθησαν και τους συναδέλφους μου. Ήταν αυτοί που στην κυριολεξία μου κρατούσαν το βιβλίο και με στήριζαν ψυχολογικά. Ό,τι και να πω είναι λίγο».

Η 47χρονη αριστούχος από το ΕΠΑΛ Μαγνησίας είναι μητέρα δύο παιδιών, ο γιος της είναι 21 ετών και η κόρη της 19 χρόνων, ενώ ο στόχος της, όπως εκείνη επισήμανε στη «Θ», ήταν η εισαγωγή της στην Ιατρική της Λάρισας, την οποία και πέτυχε με πρωτιά.

Με πληροφορίες από: e-thessalia.gr

Δείτε ακόμα: Βάσεις 2019: Σε ποιες σχολές πέφτουν – Σε ποιες ανεβαίνουν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;