O Αύγουστος φεύγει, αλλά έρχονται 10 νέες θέσεις εργασίας
Μάθε περισσότερα εδώ!

Μπορεί για σένα το βήμα για να βρεις την πρώτη σου δουλειά να φαντάζει μακρινό ή ακόμα και ακατόρθωτο όνειρο, στο CollegeLink όμως μπορεί να γίνει πραγματικότητα! Διάβασε παρακάτω τις νέες θέσεις εργασίας της εβδομάδας!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Commercial Finance Internship @BRITISH AMERICAN TOBACCO HELLAS SA

Internship Alert! Η British American Tobacco Hellas αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες εμπορίας προϊόντων καπνού στην Ελλάδα, με σημαντική συνεισφορά στην ελληνική κοινωνία και οικονομία, υψηλές διακρίσεις σε θέματα απασχόλησης και έμφαση σε καινοτόμες πρωτοβουλίες στην ελληνική αγορά. Τα εμπορικά σήματα της εταιρείας περιλαμβάνουν μερικές από τις δημοφιλέστερες μάρκες τσιγάρων όπως τα Peter Stuyvesant, Prince, Pall Mall, Lucky Strike, Dunhill, Rothmans, Kent κ.α., καθώς και οι μάρκες καπνού για στριφτά τσιγάρα Craven, Pall Mall. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Υπεύθυνος Λογιστηρίου @STAYIA FARM PC

Έφτασε η στιγμή να ξεσκονίσεις τις γνώσεις σου στη Λογιστική! Στο πλαίσιο της αποτελεσματικής λειτουργίας της εταιρίας, αναζητείται κατάλληλος υποψήφιος για να καλύψει άμεσα την θέση υπεύθυνου λογιστηρίου με έδρα τη Χαλκίδα. Βασικές σου αρμοδιότητες Γενική Λογιστική, Διαχείριση εισαγωγών – εξαγωγών, κοστολόγηση, Έλεγχος και συμφωνία αποθήκης, Συμφωνία πελατών – προμηθευτών – πιστωτών, Συμφωνία τραπεζών, Συμφωνία παγίων, Ταμειακή διαχείριση – τράπεζες – αξιόγραφα, Συμφωνία εμπορικού με γενική λογιστική, Κοστολόγηση, Χρηματοοικονομικά, Εργασιακά, Μηνιαία αποτελέσματα. Τι λες; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Sales @KB Medical Solutions

Αν είσαι ενθουσιώδης, με όρεξη για σκληρή εργασία, εστιάζεις στο αποτέλεσμα, στην επίτευξη των στόχων, οργανωτικός/ή, με ευχάριστη προσωπικότητα και εμπειρία στις πωλήσεις, τότε μπορεί να είσαι ο άνθρωπος τους. Η KB SOLUTIONS μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο του φαρμακείου, αναζητά εξωτερικούς πωλητές για την περιοχή της Αττικής. Μην περιμένεις! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Customer Care Agent @VOLTERRA

Η Volterra Α.Ε., μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στον κλάδο της παραγωγής και της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, αναζητά Στέλεχος για το Τμήμα Customer Care! Μήπως θες να γίνεις το νέο στέλεχος της εταιρείας; Αν ναι, στείλε την αίτηση σου τώρα!

Junior Platform Owner_6 months contract @Cardlink

Μια νέα ευκαιρία για σένα στην Cardlink! Η Cardlink ιδρύθηκε το 2004 από την Alpha Bank και τη Eurobank µε στόχο τη δηµιουργία ενός κοινού δικτύου POS που θα βοηθούσε στην ανάπτυξη των ηλεκτρονικών συναλλαγών στην Ελλάδα. Το έργο της ενοποίησης των δικτύων ξεκίνησε το 2011 και ολοκληρώθηκε το 2014 εγκαθιστώντας πάνω από 80.000 Cardlink POS. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Mechanical/Electrical Engineer @enpro

Η Enpro Τεχνική ιδρύθηκε το 2008, στο Ηράκλειο Κρήτης, από ομάδα μηχανικών με πολυετή εμπειρία στο μελετητικό και κατασκευαστικό κλάδο. Πρόκειται για μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία, που δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρομηχανολογικών έργων, των τεχνικών έργων εξοικονόμησης ενέργειας και αυτοματισμού εγκαταστάσεων, καθώς και στο πεδίο υπηρεσιών διαχείρισης κτηρίων κι εγκαταστάσεων. Η Enpro, συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία αναζητά διπλωματούχους μηχανικούς για στελέχωση των τεχνικών τμημάτων της. Σε ενδιαφέρει; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Mηχανικός Υποστήριξης Εφαρμογών Λογισμικού @Dual Logicom

Πως θα σου φαινόταν να εργαστείς ως Μηχανικός Υποστήριξης Εφαρμογών Λογισμικού στην Dual Logicom; H εταιρία Dual Logicom με έδρα την Αθήνα δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής από το 2005 προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης (ERP, CRM), web εφαρμογών (ιστοσελίδες, e-shop), σύγχρονες λύσεις στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, καθώς και στην ασφάλεια εταιρικών δεδομένων. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Finance & Administration Assistant Manager @KATIKIES S.A.

Είχες σκεφτεί ποτέ την αποκέντρωση; Και μάλιστα στην Σαντορίνη; Γιατί εδώ σε περιμένει μια νέα θέση εργασίας για σένα που θα ήθελες να γνωρίσεις τη Σαντορίνη και παράλληλα να εργάζεσαι!Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Sales Energy Advisor @Volton Hellenic Energy SA

Επιθυμείς να ενταχθείς σε μια εταιρεία με φιλοδοξία να παραμείνει στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας; H VOLTON ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε., είναι μία ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται δυναμικά και αναπτύσσεται με ραγδαίο ρυθμό στο χώρο της Προμήθειας και Εμπορίας Ηλεκτρικής Ενέργειας. Προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες που καλύπτουν τις ολοένα αυξανόμενες ενεργειακές ανάγκες επιχειρήσεων και νοικοκυριών, η Volton στοχεύει στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές. Στο πλαίσιο της ανάπτυξης της, η Volton ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό της και αναζητά: Sales Energy Advisor! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Android Mobile Application Developer @iProject

Θες να γίνεις Android Mobile Application Developer; Η iProject είναι μία εταιρεία Πληροφορικής που εστιάζει στην παροχή επιχειρηματικών λύσεων συνδυάζοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες πληροφορικής με ανάπτυξη εφαρμογών νέας γενιάς. Από το 2000, η iProject εξειδικεύεται στην ανάπτυξη Web, Mobile & Smart TV εφαρμογών, έχοντας ολοκληρώσει εκατοντάδες έργα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Δες όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στο CollegeLink!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;