Λόγω Τιμής: 9 νέα κλιπς μας προετοιμάζουν για τα νέα επεισόδια της σειράς

Από neolaia.gr Team 27 Αυγούστου 2019

Μόλις κυκλοφόρησαν νέα κλιπς και τρέιλερ από τα νέα επεισόδια του "Λόγω Τιμής" και πρέπει να τα δεις!

Το Λόγω Τιμής επιστρέφει μετά από 20 χρόνια και δεν μπορούμε να περιμένουμε. Το πρώτο τρέιλερ μας έδειξε τους παλιούς και αγαπημένους χαρακτήρες μας, ενώ μας σύστησε και τους νέους χαρακτήρες. Όμως, δεν μας έδειξε προς τα που θα κινηθεί η ιστορία της νέας σειράς επεισοδίων. Ο ΣΚΑΪ έβγαλε στη δημοσιότητα 10 (!) νέα κλιπ και τρέιλερ που μας βάζουν λίγο περισσότερο στην πλοκή των επεισοδίων.

Στα νέα κλιπάκια από την επιστροφή της σειράς βλέπουμε τους αγαπημένους χαρακτήρες να αλληλεπιδρούν και παίρνουμε μία μικρή γεύση από τη ζωή τους μετά το πέρας των 20 αυτών χρόνων. Μάλιστα, μας προετοιμάζει για αρκετές ανατροπές και αλλαγές που έχουν συμβεί μέσα στα χρόνια αυτά!

Μέσα σε αυτά τα 20 χρόνια φαίνεται ότι οι ζωές των χαρακτήρων που είχαμε γνωρίσει τόσα χρόνια πριν έχουν αλλάξει, έχουν προχωρήσει και έχουν αρκετές ιστορίες να μοιραστούν μαζί μας. Επίσης, βλέπουμε και λίγο καλύτερα τα νέα πρόσωπα που θα προστεθούν στο καστ της σειράς.

Δες τα κλιπάκια που δόθηκαν στη δημοσιότητα για να δεις όλες τις αλλαγές που έχουν γίνει στις ζωές των χαρακτήρων που αγαπήσαμε. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τη συνέχεια επί της οθόνης!

Δες ακόμα: Λόγω Τιμής: Η Χριστίνα Αλεξανιάν έκανε μία γλυκιά ανάρτηση για το τέλος των γυρισμάτων!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486