Φωτιά στον Αμαζόνιο: Η Βραζιλία αρνείται επίσημα τη βοήθεια από τους G7
Η Βραζιλία αρνείται με επίσημη ανακοίνωση τη βοήθεια των G7 για τη φωτιά στον Αμαζόνιο.

Η φωτιά στον Αμαζόνιο συνεχίζει και κατακαίει ότι βρει στο πέρασμά της. Στη Βραζιλία πέρα από τις δυνάμεις της πυροσβεστικής, επιχειρούν για την κατάσβεση της και δυνάμεις του στρατού. Ενώ, η σύνοδος των G7 έβγαλε σαν απόφαση να σταλεί βοήθεια ύψους 20 εκ. στη χώρα. Κάτι που και επίσημα ο Ζαϊχ Μπολσονάρου αρνήθηκε!

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας δε δέχεται τη βοήθεια των 20 εκατομμυρίων δολαρίων της G7 για την καταπολέμηση των πυρκαγιών που καταστρέφουν τον Αμαζόνιο τις τελευταίες εβδομάδες. Η επίσημη ανακοίνωση ήρθε επίσημα από τον προσωπάρχη του Ζαϊχ Μπολσονάρου, προέδρου της Βραζιλίας. Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής:

“Αυτά τα χρήματα είναι πιο χρήσιμα για την αναδάσωση της Ευρώπης.

Ο Μακρόν δεν μπορεί να αποφύγει μια προβλέψιμη φωτιά σε ένα ναό που ανήκει στην παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά και θέλει να δώσει μαθήματα στην χώρα μας;”

Η G7, η ομάδα των επτά πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικών χωρών του πλανήτη, αποφάσισε τη Δευτέρα να αποδεσμεύσει επείγουσα βοήθεια 20 εκατομμυρίων δολαρίων για την Αμαζονία. Με κύριο σκοπό να στείλει εκεί πυροσβεστικά αεροπλάνα Canadair για να καταπολεμήσουν τις πυρκαγιές στον Αμαζόνιο.

Δες ακόμα: Πάουλο Κοέλιο: Μια συγγνώμη μέσω Twitter μετά τις προσβλητικές δηλώσεις Μπολσονάρου (vid)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;