Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απαντά στα σχόλια για την πλαστική στη μύτη της με μία ανάρτηση
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντάει σε όσους τη θέλουν να έχει κάνει πλαστική στη μύτη της με μία ανάρτηση της στο Instagram!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκε όσο κανένα άλλο τον τελευταίο χρόνο. Μετά την εμφάνισή της ως κριτής στο Next Top Model, το μοντέλο έγινε ιδιαίτερα γνωστό στο ευρύ κοινό, που ήθελε να μάθει τα πάντα για αυτή.

Η ιδιαίτερη κριτική της και τα σχόλια της, την έκαναν να είναι πολλές φορές αποδέκτης αρνητικών σχολίων. Ένα από τα πιο τρανταχτά είναι αυτό που τη θέλει να έχει κάνει πλαστική στη μύτη της, ενώ η ίδια υποστηρίζει ότι δεν έχει κάνει τίποτα.

Μάλιστα, ένα σχόλιο ενός από τους followers της στο Instagram, την ώθησε να πάρει μία ακόμη πιο δυνατή στάση και θέση στο θέμα αυτό. Με μία δόση χιούμορ, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανήρτησε δύο εικόνες και έδωσε την καλύτερη απάντηση στα σχόλια περί πλαστικής!

Η λεζάντα κάτω από τις φωτογραφίες έγραφε τα εξής:

“”Συγνώμη έχεις πειράξει κάτι στο πρόσωπό σου;” Η απάντηση είναι όχι, απλά μεγάλωσα και επίσης με βάφουν επαγγελματίες (μιλάμε για contouring όχι αστεία). Η ομορφιά βρίσκεται και πηγάζει μέσα μας. Ξέρω ότι δεν έχω την τέλεια μύτη. Έχω τη δική μου μύτη και την αγαπώ. Αγάπησε και εσύ τη δική σου και όποια ατέλεια έχεις. Γιατί οι ατέλειες μας είναι αυτές που μας ξεχωρίζουν. Μας κάνουν διαφορετικούς και φυσικά ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ! Εγώ σε αγαπάω όπως ακριβώς είσαι. Αλλά αν και πάλι θέλεις να αλλάξεις θα σε αγαπάω και πάλι. Γιατί εκτός από μεγάλη μύτη έχω και μεγάλη καρδιά. #cyranodebergerac”

Δες τη σχετική ανάρτηση που έκανε το γνωστό μοντέλο!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

«Συγνώμη έχεις πειράξει κάτι στο πρόσωπό σου;» Η απάντηση είναι όχι, απλά μεγάλωσα και επίσης με βάφουν επαγγελματίες (μιλάμε για contouring όχι αστεία ?). Η ομορφιά βρίσκεται και πηγάζει μέσα μας. Ξέρω ότι δεν έχω την τέλεια μύτη. Έχω τη δική μου μύτη και την αγαπώ. Αγάπησε και εσύ τη δική σου και όποια ατέλεια έχεις. Γιατί οι ατέλειες μας είναι αυτές που μας ξεχωρίζουν. Μας κάνουν διαφορετικούς και φυσικά ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ! Εγώ σε αγαπάω όπως ακριβώς είσαι. Αλλά αν και πάλι θέλεις να αλλάξεις θα σε αγαπάω και πάλι. Γιατί εκτός από μεγάλη μύτη έχω και μεγάλη καρδιά ❤️ #cyranodebergerac

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) στις

Δες ακόμα: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τρολάρει τον εαυτό της και μας θυμίζει ότι «τα έχει κάνει όλα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;